Killershot: Jägerbomb

In deze donkere winterdagen (..) kun je vast wat energie gebruiken, dus in dit geval niet echt ‘keep calm’. Vandaag geven we je de tip om een Jägerbomb te maken voordat je vanavond de clubs onveilig gaat maken. Het leukste is om er gelijk meerdere tegelijk te maken en je zal er snel achter komen waarom. Per shotje heb je het volgende nodig:

– 1 shotglaasje met Jägermeister (liefst koud uit de vriezer)
– 1 breed glas (bv. whiskeyglas of dat glas dat je had bewaard van de Nutella) driekwart vol met Red Bull

Bereiding Jägerbomb

Als je het in je eentje neemt, dan zet je voorzichtig het shotglaasje met Jägermeister in het brede glas met Red Bull en voila je hebt je Jägerbomb. Gooi de boel in één keer achterover en klaar ben je voor de avond.

Maar het is natuurlijk veel gezelliger om ‘m te drinken met een paar compagnons. Zet alle brede glazen, met Red Bull, in een rijtje naast elkaar. Zet ze ongeveer 0,5 centimeter uit elkaar. Balanceer de shotglaasjes, met Jägermeister, daarna op de randen van de glaasjes. Als het goed is heb je dan 1 shotglaasje Jägermeister over. Deze zet je op de rand van het meest linkse of rechtse glas. Zodra je ‘m los laat valt ie (hopelijk) tegen ’t shotglaasje ernaast en vallen zo al de glaasjes netjes in de glazen Red Bull, d.m.v. het welbekende dominoeffect. Klaar is jullie Jägerbomb, proost!

IMG_2488

Snap je ’t niet? Hier heb je een semi-lekkerwijf die het voordoet (overigens zonder Nutella-glazen):

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS