It’s Time For Wood!

Je zou zeggen dat de hout-periode al een beetje geweest is. Enige tijd geleden zagen dat alles van hout werd gemaakt; armbanden, zonnebrillen en ook horloges. Maar als jij een echte houtliefhebber bent, is het gewoon altijd Time For Wood! Dit merk maakt unieke houten horloges in een tof 2015/2016-jasje.

Time For Wood Horloges

De horloges van Time For Wood zijn de nieuwste aanwinst van het merk. De behuizing van het klokje is gemaakt van hout en daarbij kan je een tof nylon bandje kiezen, in de stijl die we ook terugzagen bij de Omega Seamaster die vriend Bond droeg tijdens Spectre.

Er zijn drie houtcombinaties mogelijk: Semai (ebben + seminai), Regia (walnoot) en Mabo (ebben). Zowel de klok als de wijzerplaat is 100% van hout gemaakt. Het uurwerk? Een Japanse Quartz Miyota. De horloges zijn te bestellen met een diameter van 42mm of 36mm. Als laatste combineer je je horloge met een bandje dat jij er het beste bij vind passen. Simpel, maar heel nice!

Trees For The Future

Alle producten, want ze verkopen ook andere houten artikelen zoals zonnebrillen, koptelefoons en armbanden, zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen. Dit willen ze ook graag terug geven aan de natuur, dus werken ze samen met Trees For The Future. Deze organisatie zet zich in om zoveel mogelijk bomen te planten in o.a. Kameroen, de Filipijnen en Brazilië.ESSENTIALS