Incognito audio setup van Ruark in dit retro tafeltje

Media

Vintage combineren met technologie doe je door een incognito audio setup te bouwen in een tof retro tafeltje. Ruark Audio nam de uitdaging aan en creëerde een moderne versie geïnspireerd op het concept van een ouderwetse radiogrammafoon. De Ruark R7 MK3 geeft je interieur een flinke boost en voorziet je ook van lekkere klanken.

De incognito audio setup is verwerkt in een classy tafeltje met vintage look. De houten afwerking en grijze stof maken de look helemaal af. Voor de modernere man is er de mat zwart of mat witte editie, die ook niets te wensen overlaat qua uiterlijk. Je kan dit speelgoed als decoratie neerzetten, maar door de speciale Audio Visual Mount kan het apparaat daarnaast ook dienen als een soundbar voor je televisie en andere apparaten.

Foto’s: Ruark

Retro tafel met incognito audio setup

De Ruark R7 MK3 is een combinatie van een grammafoon en een radiotoestel. Hier is goed over nagedacht, want de combinatie van de apparaten zorgt voor een beter geluid. Jouw plaatjes gaan hiermee zelfs nog lekkerder klinken. De incognito audio setup werkt niet met LP plaatjes, zoals de radiogrammafoon, maar beschikt over een multi-format CD speler. Deze editie komt samen met een app voor Android en iPhone, waarmee je makkelijk het hele gebeuren kan bedienen.

Bluetooth en Spotify

Het apparaat beschikt, net als vroeger, over een FM radio tuner, maar is natuurlijk ook geüpgraded met meer snufjes. De Bluetooth ontvanger heeft een hoge aptX HD resolutie , Spotify Connect en je kunt schakelen tussen verschillende analoge en digitale inputs. Met de USB poort kan je telefoon opgeladen worden, maar je kunt natuurlijk ook muziek afspelen van een stick of harde schijf.

Een DAB, DAB+ en Internet tuners ontbreken ook zeker niet aan dit toffe dingetje. Om het helemaal af te toppen heeft het apparaat een standaard bibliotheek met meer dan twee miljoen tracks. Met speakers, een 160 Watt versterker en een 20 centimeter subwoofer, blaas je nog net niet je muren eruit. Of natuurlijk het gehoorapparaat van opa Jan.

Je tikt behoorlijk wat weg als je deze toffe gadget wilt kopen, maar het is elke euro waard. Voor €2.899 kan je de incognito audio setup toevoegen aan je collectie. Terrason Audio BV in Nieuwegein is distributeur, maar als je hem liever in de winkel wilt bewonderen, zal je moeten wachten tot oktober, want dan wordt het apparaat pas verscheept. Je hebt dus nog genoeg tijd om te kiezen tussen walnoot, mat zwart of mat wit!

incognito-audio-setup
Foto: Ruark
Total
1
Share