iGrow: een oplossing voor de kale mannen

Voor veel mannen is de ergste nachtmerrie de terugtrekkende haargrens, de alsmaar groter wordende inhammen, de steeds maar dunner wordende plek op het achterhoofd. Juist, het kaal worden. Onlangs is er door een Amerikaans bedrijf een nieuw product op de markt gebracht die dit tegen zou moeten gaan als we ze mogen geloven. Dit is de iGrow.

Wat is het?

De iGrow wordt geproduceerd door de fabrikant Apira Science. Zij zijn marktleider wat betreft klinische laserbehandelingen voor haargroei. Deze klinische techniek heeft het bedrijf nu samengevat in de eerste laserhelm voor de consumentenmarkt, de iGrow (niet te verwarren met de Apple producten). De iGrow laserhelm maakt gebruik van laserlicht (Low Level Laser Therapie) en LED licht om de haargroei te stimuleren.

Werkt het?

Volgens de onderzoeken blijkt het écht te werken. Na 16 weken werd bij een groep proefpersonen met de iGrow gemiddeld 39% meer haren geteld dan de groep proefpersonen zonder werkende iGrow.

Ik blijf sceptisch, maar wil je het proberen, kun hem via internet bestellen. O ja, je moet er wel even een bedrag van ongeveer €769,- voor neertellen.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS