Pareltje in Ibiza: Villa Cala Vadella

CREDITS: White Ibiza

Op zoek naar een leuk vakantiehuisje op Ibiza? Stop maar met zoeken, wij hebben ‘m voor je gevonden! Cala Vadella is een luxe villa die onlangs gerenoveerd is en sindsdien te koop te staat. Wat is er nu lekkerder dan elke vakantie of zelfs in je weekenden op en neer te vliegen naar Ibiza. Cala Vadella wacht op nieuwe eigenaren en voor een slordige negen ton is hij voor jou.

Cala Vadella

Deze zonovergoten villa ligt in de buurt van Cala Vadella en heeft een super uitzicht. Vanwege de ligging zijn de zonsondergangen vanaf het terras echt het hoogtepunt van het huis. De woonkamer, die een wat vreemde vorm heeft, kijkt uit over het terras en mocht je ook in de wintermaanden besluiten je Ibiza stekkie op te zoeken dan kun je de ingebouwde openhaard aansteken.

Het huis beschikt verder over twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer in Marokkaanse stijl en in de badkamer heb je ook meteen een super relaxt ligbad tot je beschikking. Je bent hier natuurlijk voornamelijk buiten en dan pak je zonnestralen of een zonsondergang mee op de binnenplaats of het luxe aangelegde dakterras. Uiteraard beschikt dit pareltje ook over een buitenzwembad. Ondanks dat het strand bijna in je achtertuin ligt kun je op deze manier toch in je eigen huis afkoelen.

De villa wordt aangeboden door White Ibiza en gaat je €880.000 kosten.

Foto’s: White Ibiza

Total
1
Share