House in the Hill, een tof ontwerp speciaal voor autoliefhebbers

Lekker genieten van het uitzicht tijdens het rijden over een weg langs de kust is vaak een gedoe. Wanneer je namelijk even goed het uitzicht in je op wilt nemen, moet je al vaak langs de kant gaan staan en je auto uit om naar een overzichtelijk punt te lopen. Je kunt niet even heerlijk in je comfortabele autostoel blijven zitten. Daar heeft ‘ONLY VICTORIOUS’ wat op bedacht, namelijk het ontwerp genaamd:

House in the Hill

Dit is een ontwerp van een chique woning op een steile klif. Het heeft een waanzinnig uitzicht op de horizon van de zee. Daarnaast bestaat hij uit twee verdiepingen waarvan grotendeels uit ramen bestaat voor een vrij uitzicht. De rest van het ontwerp is voornamelijk gemaakt uit natuurlijke materialen in een strak en minimalistisch design, hierdoor krijgt het een Scandinavische uitstraling.

Het unieke aan dit huis: midden in de woonkamer zijn namelijk twee parkeerplaatsen gemaakt van glas. Een perfecte gelegenheid om je droomauto’s te showen. En dat niet alleen, nu kun je dus gemakkelijk en comfortabel vanuit je autostoel genieten van het uitzicht op de kust!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS