Kanarie Club, de nieuwe hotspot in De Hallen

De Hallen in Amsterdam West staat natuurlijk bekend om hun hippe stands en nog hipper eten. Nu is er op de plek waar voorheen Meat West en Brasserie Halte 3 gevestigd waren, een nieuw restaurant geopend die de naam Kanarie Club draagt. Geen schaars geklede serveersters en entertainment, zoals de naam misschien doet vermoeden, maar een plek waar je kunt heerlijk kunt werken, chillen, eten, drinken en dansen.

Kanarie Club

Bij dit nieuwe horecaconcept is alles gericht op ‘next generation hospiltality’ en maakt het mogelijk om werktijd en vrije uurtjes écht te kunnen combineren. Werken kan natuurlijk niet op een lege maag, vandaar dat je op elk moment kunt genieten van een gevarieerd aanbod aan drinks en bites. Klaar met werken? Dan mik je jouw laptop in één van de daarvoor bedoelde kluisjes en kun je de bar met een rits aan speciaalbiertjes en cocktails nader onderzoeken. De Kanarie Club is op werkdagen geopend vanaf 08:30, en in het weekend om 09:30.

Foto’s: Maarten Willemstein

Interieur

Een concept als de Kanarie Club valt of staat natuurlijk met het interieur en de vibe die er hangt. Studio Modijefsky heeft het roemruchtige verleden van het pand als tramremise vormgegeven met veel licht, hout, beton en bakstenen. Op de begane grond zijn de bar, restaurant, lounge en werkplekken met elkaar verbonden in één enorme ruimte. Op de eerste verdieping vind je verschillende vergaderruimtes waar de dikste ideeën worden besproken, waarna je kunt proosten bij de excentrieke poolbar op de vide.

Kortom, de Kanarie Club is een hotspot waar werk en vrije tijd in elkaar overvloeien in de relaxte sfeer die je van De Hallen kent.

Foto’s: Maarten Willemstein

 

Total
1
Share