Dit bekende cafe in Amsterdam verandert dagelijks in super hippe bar

Op het Spui staat een imposant gebouw – nummer 10 -, met onderin de perfecte plek voor een hippe tent. Echter, kom je er vóór 18u? Dan kom je van een koude kermis thuis. Tenzij je beloofd had om met je oma en moeder te gaan lunchen, wat overigens hartstikke gezellig is. Maar als je naar wat hippers opzoek was, dan zit je in Caffe Esprit wat hier gevestigd zit, niet helemaal op je plek. Althans, tot 18u. Dagelijks vindt er op dat moment een metamorfose plaats en is er een bijzondere wisseling van de wacht!

Metamorfose

Niks tegen de fijne lunchroom op de zaterdagmiddag natuurlijk, maar waar wij veel blijer van worden dan ‘Caffe Esprit’ is… Jackson Dubois. Het logo op de voorgevel verandert, de belichting verandert, de bar verandert en koffie maakt plaats voor drank. En dat zien we graag! Dit alles gebeurt onder begeleiding van een Villa Volta-achtig tafereel. Qua muziek en een afgespeeld verhaaltje dan, want het interieur van het gebouw blijft gewoon op z’n pek.

Jackson Dubois

Jackson Dubois is een wereldreiziger, die zijn food-ervaringen naar Amsterdam heeft gebracht. Het begon als een hip eetcafé waar je op een speelse manier kon genieten van streetfood van over de hele wereld. Inmiddels zijn ze gedeeltelijk van dit concept afgestapt en vind je er veel verschillende gerechten van over de hele wereld. Ook haute cuisine, wat ons betreft. Maar wel toegankelijk!

Het hele verhaal van Jackson Dubois is een absolute aanrader, vooral als je een reisliefhebber bent. Lees het hier!

Hotspot

Waarom Jackson Dubois een absolute hotspot is, is heel simpel. Er hangt een relaxte sfeer, doordat er gegeten en geborreld wordt door elkaar heen. Je leert er snel toffe nieuwe mensen kennen en komt in aanraking met de lekkerste gerechten en meest bijzondere cocktails. Achter de bar staan professionals die op basis van jouw smaak de beste dingen op tafel zetten.

Een ware aanrader om je date mee naar toe te nemen, aangezien het redelijk laagdrempelig is, maar tóch sfeervol en je krijgt kwaliteit voorgeschoteld. Nu nog maar een date zien te fixen 😉

En plan je date dus om 17.55u of later, tenzij je de ideale kleinzoon aan het uithangen bent!

Total
11
Share