Met deze ‘route’ haal je alles uit ADE!

Het is weer tijd om alle vitaminetabletten uit de Kruidvat te plukken, want ADE gluurt weer om de hoek. En het belooft een heftige te worden. Iedereen zit van achter hun laptopje op kantoor, stage of school af te tellen. Ondertussen stromen de meldingen en tags binnen van alle feestjes die je écht mee moet pakken. De keuzestress is nog nooit zo intens geweest, maar wij komen je helpen.

Trek een week revalidatie uit voor na ADE, want die ga je gegarandeerd nodig hebben. Wij hopen dat je een aantal vrije dagen hebt opgespaard of nog een aantal lessen kan missen (don’t miss out on school, kids).

ADE-dont-miss-out-11

Dit is wat je absoluut niet mag missen op ADE

Omdat we niet je hersens nog meer willen beschadigen met teveel denkwerk, hebben wij dit vooraf allemaal al geregeld. Per dag hebben we een planning in elkaar geknutseld met wat je eigenlijk niet wilt missen. Natuurlijk hebben we daar ook een paar alternatieven onder gezet, dus je moet nog steeds gaan kiezen. #Sorrynotsorry. Overdag zijn er ook een aantal toffe programma’s, dus als je dan al (of nog) wakker bent, is het zeker een aanrader om die mee te pikken. Blader ‘m snel even door, print hem uit op A3 zodat je hem niet kwijt raakt en dan komt het helemaal goed.

Woensdag 18/10

MADE.com presents: Your plant Band – Music Installation | 10:00 – 12:00

Je dag chill beginnen doe je met planten en een beetje muziek. Als je deze twee elementen samen gooit krijg je planten die sicke geluiden maken. Een plafond vol met planten en een beetje ritmisch gevoel is er nodig om wat toffe deuntjes door de ruimte te laten klinken.

https://www.facebook.com/yourplantband/videos/580552365666291/

The ADE Festival Hangout | 12:30 – 14:00

Op slechts tien minuten loopafstand van Amsterdam Centraal in hartje Damsko, vind je The ADE Festival Hangout. Enkel en alleen voor card holders, maar wel potverdorie gezellig en dus de moeite waard. Workshops, shows, kunst en pop-up events. De gezellige creatieveling moet hier even een plekje voor reserveren.

ADE-dont-miss-out-5
Foto: Only Techno

Urban Art NOW presents: ADE Street Art Tours | 15:00 – 17:30

De toffe Street Art organisatie ‘Urban Arts NOW‘ neemt je 2,5 uur mee op pad om wat cultuur te snuiven tijdens de Street Art Tours. Ook handig om gelijk het hele terrein van ADE te verkennen, zodat je nog een beetje weet wat boven en onder is in de nacht.

ADE-dont-miss-out
Foto: Urban Art NOW

Awakenings x Len Faki present Figure Nacht | 22:00 – 08:00

Len Faki gooit even een dikke kick-off deze kant op en neemt een aantal vrienden mee. KiNK, Robert Hood en Jeff Mills zijn ook van de partij en het belooft legendarisch te worden. We zijn allemaal al bekend met één van de ziekste locaties van Amsterdam: Gashouder. Als Figure Nacht geen knallertje wordt, weten wij het ook niet.

ADE-dont-miss-out-1
Foto: ADE

Substitutes:

Donderdag 19/10

Melkweg Expo Presents: Planet Core – Boris Postma | 12:00 – 14:00

Waar Boris Postma vroeger met gabber muziek is opgegroeid, heeft hij besloten naar andere landen te reizen om hardcore te onderzoeken in andere scenes. Meer landen hebben natuurlijk hun eigen geschiedenis binnen hardcore. De hardcore cultuur van Italië en Japan worden onder het licht gebracht bij Planet Core. Even kijken of ze daar ook de grond net zo kapot kunnen stampen als op bijvoorbeeld Defqon.

ADE-dont-miss-out-1
Foto: Boris Postma

Couch Sessions: Benny Rodrigues | 17:00 – 18:00

Naast muzikaal genie is Benny Rodrigues ook gewoon een toffe gast. Recht voor z’n raap en veel in contact met zijn fans. Tof om hem even gesproken te hebben voordat hij bij één van zijn feestjes op ADE, of waar dan ook, je trommelvliezen eruit blaast.

ADE-dont-miss-out-4
Foto: Benny Rodrigues

Mike Williams On Stage | ADE Special 22:00 – 03:00 (WIN!)

Bij Mike Williams On Stage moet je wezen als je het tof vindt om new and upcoming talent te bekijken. Niemand minder dan Tiësto is groot fan van deze guy. En daarnaast neemt hij ook nog eens zijn vrienden mee, dus een en al gezelligheid.

Laat het nou zijn dat wij op de redactie 2 KAARTEN hebben liggen voor dit event en dat deze voor jou kunnen zijn. Degene die de tofste motivatie mailt (met ‘kaarten Mike Williams’ als onderwerp) krijgt de 1X2 KAARTEN voor dit lekkere feestje.

ADE-dont-miss-out-1
Foto: Corb!no

Substitutes

Vrijdag 20/10

Urban Art festival | 14:00 – 15:00

Van Gendthallen wordt een expositieruimte van maar liefst 800m2, ingericht door 40 internationale kunstenaars. Als je brak bent zul je wel behoefte hebben aan een zweverige en creatieve sfeer. En die vind je hiero!

ADE-dont-miss-out-6
Foto: Urban Art NOW

Into The Woods ADE Weekender Day 1 | 15:30 – 21:30 (WIN!)

Guus Meeuwis zei het al: “Als je naar je hotel loopt, na een donkere nacht. Dan voel je je huissleutel diep in je zak.” Maar, héy ADE is pas net begonnen! Pak even je rust en verplaats jezelf daarna heel gauw naar Into The Woods. Met een onwijs toffe locatie en een dikke line up, mag je deze eigenlijk niet missen.

En dat hoeft ook niet. Wij geven namelijk 2X2 KAARTEN weg aan de twee lucky bastards die ons de tofste motivatie inzenden. En vergeet niet ‘kaarten ITW’ in het onderwerp te zetten.

Substitutes

HYTE ADE pres. FRRC + HYTE ADE Daytime | 22:00 – 08:00

Onder andere Seth Troxler, Sonja Moonear en Ferro toveren Warehouse Elementenstraat om tot een ware technohemel. De headliners liegen er zeker niet om en deze line up is misschien wel de meest indrukwekkende van ADE. Gelukkig hoef je niet te treuren als het afgelopen is, want daarna kan je doorrollen naar HYTE Daytime. Met hetzelfde kaartje wel te verstaan.

ADE-dont-miss-out-7
Foto: HYTE

Substitutes 

Zaterdag 21/10

HYTE Daytime | 08:00 – 20:00

Wij krijgen het hier al warm van Robert Hood en Dekmantel Soundsystem en dat is zeker niet gek. Er is niks mooiers aan een feestje vervolgen in de ochtend en vervolgens de zon op zien komen. Tenzij je echt geen behoefte hebt aan daglicht, dan blijf je gewoon lekker binnen staan. Zonnebrilletjes mee en gaan!

ADE-dont-miss-out-8
Foto: HYTE

Substitutes

Into The Woods ADE Weekender Day 2 | 13:00 – 22:00

Met weer een ontzettende dikke line up op de tweede dag van Into The Woods, weten ze bij de organisatie wel hoe ze een dik feest in elkaar moeten zetten. Het feestje vindt ook nog eens plaats op één van de dikste locaties: NDSM Werf. Bij zijn is meemaken!

ADE-dont-miss-out-9
Foto: Into The Woods

STRAF_WERK x Knee Deep In Sound – ADE Day 2 | 23:00 – 07:00

STRAF_WERK pakt het ook groots aan met twee dagen feest. Toffe artiesten, een dikke locatie, feest en alleen maar mooie mensen. Als je naar de aftermovie kijkt van 2017 snap je dondersgoed waarom je er bij moet zijn.

Substitutes

Zondag 22/10

ADE Hangover | 12:00 – 23:00

Dat was ‘m dan, ADE2017. Of toch niet? We trekken hem gewoon weer door tot zondag. Wie ooit heeft gezegd dat zondag er is om uit te rusten, krijgt nu geen gelijk. Je komt hier niet voor je rust, uitrusten doe je maar een andere keer. Niets is fijner dan de laatste dag afsluiten met een leger aan brakke strijders. May the best survive!

ADE-dont-miss-out-10
Foto: ADE

Substitutes

Total
0
Share