HOPS, de bier-app

Als je aan bier denkt, denk je aan stoffige kelders, grote kopere ketels, ambacht en aan al die avonden die je niet meer herinnert. Maar je denkt niet aan technologie. Daar komt nu verandering in met de nieuwe bier-app, genaamd ‘Hops’. Wat is de bedoeling van deze app? Ten eerste kun je heel veel nieuwe biertjes ontdekken, want de app heeft een database van zo’n 30.000 verschillende biertjes. Dat krijg jij niet op in een avondje!

Nieuwe biertjes ontdekken met HOPS

De database wordt constant bijgevuld en er wordt op toegezien dat er geen dubbele entries in komen. Alle verschillende biertjes kunnen worden gereviewd. Dus als je weer eens met je matties in een biertent zit en je ziet allemaal vreemde namen staan, dan kun je precies checken welke smaak het biertje heeft en of het bij jou past, voordat je er 8 euro 50 voor betaalt.

Hops heeft een mooie interface en je kan heel veel info over de biertjes zien. Waar kun je wat krijgen en wat is het alcoholpercentage. Waar is het pilsje gemaakt en wat zijn vergelijkbare soorten. Geniaal concept, de uitwerking is echter nog niet 100%. Omdat er veel gebruik gemaakt wordt van de gebruikers zelf moeten er, zeker in Nederland eerst wat meer gebruikers gaan komen.
Dus mannen! Help elkaar en download de HOPS app!

😉ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

1 comment

Comments are closed.