Hollywood babes waar we nog veel van willen horen in 2014

Het is begin 2014 en dat betekend dat je over het hele internet de gekste trendwatch-berichten ziet. Laten wij het simpel houden en gewoon een aantal mooie meiden op een rij zetten waar we nog veel van willen zien het komende jaar. Vandaar de vraag aan jullie: Wie zijn de Hollywood Babes waar we nog veel van willen horen in 2014?

Hollywood babes van 2014

Veel van deze schatjes schitterde al in vele films voorgaande aan dit prachtige jaar. De meeste keren hadden ze de rol ‘Lekker wijf’, maar uitzondering zitten er zeker tussen. Ze kregen deze stempel niet persé omdat ze een mooi lichaam hebben, nee dit zijn de echte mooie koppies van Hollywood. Zie hier: de meiden die wij graag nog terug gaan zien in 2014, maar wie staat er volgens jullie op nummer 1? Wie is de leukste en mooiste van deze Hollywood Babes? STEMT! STEMT!

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson1 Scarlett Johansson2

Vorig jaar straalde ze in de film Don Jon, maar ze staalt al op het witte doek sinds 1994. Toen was Jennifer Lawrence bijvoorbeeld nog pas 4!?  Scarlett Johansson is in 1984 geboren en was er dus al vroeg bij, op het gebied van acteren. Sexy rollen zijn de laatste tijd goed voor haar weggelegd en dat vinden wij helemaal niet erg. Leuk weetje: Ze was het liefje van Ryan Reynolds, maar een andere dame in onze lijst heeft hem van d’r afgepakt.

Jessica Alba

jessica alba2jessica alba1

Deze schoonheid is momenteel 32 jaar en dus relatief ‘oud’ in vergelijking met de rest van de meiden in deze lijst van Hollywood Babes. Maar wat zijn we haar nog graag terug in 2014. In veel films heeft ze de rol als ‘babe’ op zich genomen, zoals bijvoorbeeld in Machete en Fantastic Four. Pijnlijk feitje: Jessica Alba is een van de weinige meiden in dit lijstje die d’r haren nooit heeft kortgewiekt of zelfs afgeschoren.. Zij snapt tenminste hoe ’t werkt!

Keira Knightley

Keira Knightley2Keira Knightley1

Wat een piraat van een vrouw is deze Keira Knightley (28)! We kennen haar charmes natuurlijk van The Pirates of the Caribbean. Ze heeft wat meer volwassenere rollen gespeeld in vergelijking met de andere babes. Dit is gewoon echt een pure mooie vrouw! En ja.. ze heeft een tijdje korte haren gehad. Zucht…

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence1 Jennifer Lawrence2

Tja, elke Manifier weet dat we fan zijn van deze chick. Jennifer Lawrence schitterde vorig jaar nog op de rete-populaire Hunger Games: Catching Fire. En ook werd ze door ons genomineerd als mooiste vrouw van 2013. Al die moeite, knipt ze d’r haren kort…. Gelukkig is ’t een kwestie van tijd totdat ’t er weer aan zit en dan zit ze gewoon weer in ons hart, want Jennifer Lawrence is echt een leuke Hollywood Babe!

Natalie Portman

Natalie Portman1 Natalie Portman2

Natalie Portman, ook 32, zit zelfs nog in Star Wars: Episode 1 (die film stamt nog uit de 90’s!). Toen was ze al knap en dat is ze nog steeds, ofwel: applaus! Waar we dan geen applaus voor geven is dat ze d’r kop een keer helemaal heeft gemillimeterd (fuck you, Britney Spears!). Maar inmiddels is ’t aangegroeid en zien we haar graag terug in 2014! Misschien wel Pirates 5?

Emma Watson

Emma Watson1 Emma Watson2

Emma Watson heeft een mooi koppie en is 22, maar ze ziet er uit als 16. Dan kan je heel stoer je haren kortknippen. Maarja, nu ziet ze er uit als iemand van 16 met korte haren… Nee, mooi koppie. Zien we graag terug!

Megan Fox

Megan Fox1 Megan Fox2

Volgens Wikipedia is het beroep van Megan Fox actrice én sekssymbool. Ok. Deze 27 jarige Amerikaanse, met een vleugje Iers en Indiaas, ziet er ook gewoon goed uit. Kom maar op met een nieuwe film, meid!

Blake Lively

Blake Lively1 Blake Lively2

Yeahhhhhh, kijk Savages! Leuke film en Blake maakt het nog interessanter. Jammer dat ze momenteel met die Ryan Reynolds is. -Wat heeft die gast wat ik niet heb?- Leuke griet die Blake, zien we heel graag terug! Ze is trouwens 26 en voor zover wij weten heeft nog nooit een kale kop gehad! 😀

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere1 Hayden Panettiere2

Het is nog geen A-actrice, maar heeft wel al veel ervaring. We hebben het volste vertrouwen dat dat in 2014 wel goed gaat komen, Hayden. Met zo’n smoel moet dat wel lukken ;). Ze is 24 en heeft ook nog een carriere als zangeres lopen in Amerika. Knap meisje. Iets voor jou, Ryan Reynolds?

[socialpoll id=”2182993″]ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

3 comments

  1. nevermind, al gevonden. te snel geweest.. Herkent aan de moedervlek op dr gezichtje

Comments are closed.