Hoe vet zijn deze zwevende planten: Air Bonsai

Japan, het land van Sushi, Anime, gekke spelshows en bonsai. Iedereen kent de typische kleine boompjes in een pot wel, die de Japanners als kunstvorm beschouwen. Hoshinchu Air Bonsai Garden heeft wel een heel speciale pot voor de kleine Japanse boompjes ontworpen. Deze maakt het namelijk mogelijk om de bonsai te laten zweven!

Air Bonsai: Middelpunt van aandacht

Eerder deze maand schreven we al over de woontrends van 2016. De trend om meer groen in huis aan te brengen zal ook dit jaar nog voldoen. Hout, keramiek en steen zijn dé materialen om in huis terug te laten keren net zoals de mosgroene tint. Laat dit project nou deze elementen combineren tot een rustieke eyecatcher.

Het betreft een set van een onderstel met een potje waar de plant in geplaatst kan worden. Je kunt de onderdelen los bestellen of als set. Daarbij heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een zwevende bal van mos of geslepen lavasteen waar je een bonsai boom in kunt plaatsen. Het handgemaakte Japans oogende onderstel laat het boompje zweven door een magnetisch veld. Door de juiste balans te vinden kun je het boompje rustig rond laten draaien, dit zorgt voor een mooi en rustgevend effect. Dit project is via Kickstarter te tot 1 maart 2016 te financieren en je hebt al een complete set (inclusief een echte bonsai boom) voor maar $500,-. Wees er snel bij want de varianten van de complete sets zijn maar beperkt beschikbaar!

Source :

KickstarterESSENTIALS