De HEXO+ ‘smartdrone’ volgt je op de voet!

Technologie, het fijnste ná de uitvinding van de pizza! Sinds dat de regels op de schop zijn gegaan, vliegen de drones rond je oren (letterlijk). Je kan zeggen wat je wilt, maar ie-de-reen wil zelf zo’n ding hebben. Natuurlijk is het tof om er een te besturen en de vetste footage te maken. Maar wat nou als je te druk bent om ‘m te besturen? Wat nou als je zo snel gaat dat het zelfs bijna onmogelijk is voor een ander om de drone je te laten volgen én mooie beelden te maken? Dan kan je beter een drone hebben die je vanzelf v… Idee geboren!

HEXO+ Drone4HEXO+

Al eerder schreven we over Lily, de drone die je in de lucht gooit en die je op de voet volgt om de mooiste beelden te maken. Nog steeds zijn we groot fan van Lily, maar HEXO+ gaat nog een stapje verder; je kunt er namelijk je GoPro onder hangen! Met een handig systeem blijft je GoPro altijd recht hangen en zijn je beelden perfect!

App

Bijgeleverd zit de HEXO+ app waarop je van te voren kan instellen hoe je wilt dat de drone je volgt. Voor je, achter je, vanaf de zijkant, van boven of een combinatie. Jij bent de regisseur, HEXO+ is de cameraman en luistert heel goed naar je. Wat wil je nog meer als je gaat snowboarden? Of surfen? Of gevaarlijke stunts doen op een wielrenfiets?

Source :

Hexo+ESSENTIALSMEER ESSENTIALS