Merk om in de gaten te houden: Hert en Wolf

Hert en Wolf is een nog relatief nieuw Nederlands kleding merk dat steeds bekender wordt. Het modieuze kleding merk zag het licht in augustus van dit jaar en is opgestart door Bastiaan Burghardt. Bastiaan is een talentvolle ondernemer uit het mooie pittoreske Zoetermeer in Nederland. De reden dat Bastiaan het merk is gestart is dat hij van jongs af aan al de ambitie had om eigen kleding te ontwerpen, produceren en verkopen en nu hij grafisch vormgever is focust hij zich hier volledig op.

Hert en Wolf

Untitled-1

De naam Hert en Wolf komt net als de ambitie uit de jeugd van de eigenaar van het merk. Zo had hij als idee om zijn toekomstige kinderen Hert en Wolf te noemen, maar dat vond zijn vriendin niet zo’n goed idee waarna hij met zijn kind in de vorm van een bedrijf alsnog zijn zin kreeg. Het bedrijf heeft als missie om een toonaangevend underground kledingmerk te worden. Bekend bij de echte mode know-hows die zich onder de mannen bevinden.

De kleding van Hert en Wolf wordt met de hand ontworpen en gedrukt wat in deze tijd een unieke combinatie is, daarnaast is de kleding van zeer hoge kwaliteit. De ontwerpen worden gemaakt aan de hand van frisse ideeën en zijn mede hierdoor een lust voor het oog.

Hert en Wolf speelt in op de trends van het moment middels basic shirts, polo’s en truien die helemaal hip zijn met de bedrukking. De kleding van Hert en Wolf is er in verschillende kleuren, namelijk in het zwart, grijs, bordeaux rood en blauw.

Naast de T-shirts, polo’s en truien verkoopt Hert en Wolf ook accessoires. Op het moment zijn dit alleen nog maar armbanden maar begin 2015 komen hier kettingen en caps bij.

Wij van Manidy hebben de kleding ook getest en ik vind de kleding van uitstekende kwaliteit. De kleding zit fijn, heeft een goede pasvorm en is makkelijk te combineren met de rest van je outfit. De kleding van Hert en Wolf is dus zeer stijlvol en maakt je outfit compleet. Sla dus snel je slag en zet de trend met een echte Hert en Wolf!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS