Deze herfst schoenen zijn hip en happening!

Lifestyle

De zomer is al weer een tijdje geleden. Weg met die halfnaakte kleding! Zeg maar hallo tegen de vol bedekte benen. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je er niet meer goed uit hoeft te zien. We gaan beginnen met sneakers. Je zomerse stappers moeten terug de kast in. Misschien denk je bij de herfst niet meteen aan sneakers. Daarom hebben wij voor jou deze herfst schoenen gevonden. Hiermee loop je er warm bij in het nieuwe seizoen in en je ziet er nog goed uit ook!

Meer toffe herfstsneakers? Check onze selectie in de shop!

herfst schoenen 2

Houthakker

De herfst schoenen zijn gemaakt door Visvim. Het is een Japans bedrijf dat opgericht is door Hiroki Nakamura in Tokyo. Het 16 jaar oude bedrijf richt zich vooral op mannen en is altijd opzoek naar wat het geslacht vrolijk maakt in zijn kleding. Hun belangrijkste zoektocht is die naar vernieuwing en kwaliteit. De kleuren die vooral naar voor komen zijn bruin en groen. Herfstachtiger kan het natuurlijk niet.

De lijn komt in verschillende stijlen. De topschoenen daarentegen zijn duidelijk geïnspireerd door Converse, kenbaar aan de witte zolen en de hoge hals van de footwear. De stof van de herfst schoenen zijn vooral wol met leer. De leider van de lijn is volledig wol, met het wel bekend ‘houthakkers’ patroon in verschillende kleuren combinaties. De prijs is een heerlijke €437.

Mocassin

Bij mocassin’s denk je vooral aan vrouwen. De schoenen zijn geïnspireerd op de Indiaanse cultuur en vooral populair bij vrouwen. Visvim die vind dat het ook zeer goed staat bij mannen. Met een geweldige combinatie van sneaker en mocassin, loop je er hip bij en kan dit het begin zijn van een nieuwe trend. Alsof dat nog niet genoeg is zijn de herfst schoenen ook nog eens met de hand gemaakt. De schoen is gemaakt van het altijd zachte suède en de veter van het altijd stevige leer. Kan het nog mooier? Jazeker! Door de sportieve zool is de schoen perfect voor lange wandelen of zelfs om te gaan hardlopen. Geen zorgen als het regent, alle genoemde schoenen zijn water werend. Het is net of de herfst deze sneakers zelf gebaard heeft. De herfst schoenen zullen een bedrag van €485 van je rekening waaien.

 

 

Menu
Total
0
Share