Harman Kardon Esquire Speaker

Harman Kardon is zo’n beetje de baas in de speakerwereld. Natuurlijk kan Bose er ook wat van en ook zij kwamen ook met een portable speaker een tijdje terug. Maar het wachten was op Harman Kardon en eindelijk is het zo ver. De Harman Kardon Esquire speaker is uit en is nóg beter dan je verwacht!

Als je hem uit de doos haalt zie je meteen hoe mooi het apparaat is vormgegeven, zoals we van het merk gewend zijn. Aansluiten hoeft niet, want de speaker is wireless. Door middel van bluetooth connect je je media-apparaat, welk in de meeste gevallen een smartphone of ipod/ipad zal zijn. Je drukt op play, en… het klinkt echt goed!

Harman Kardon Esquire speaker6

Extra Features Harman Kardon Esquire Speaker

Het mooie aan de Esquire speaker is dat je er ook conference calls mee kan doen. De ingebouwde microfoons filteren je stem heel mooi uit al het omgevingsgeluid. En als de batterij, die 10 uur meegaat, laad je hem op met een heel handige adapter die ook nog eens twee andere usb ingangen heeft. Zo laad je tegelijkertijd ook je tablet of smartphone op.

Maar het mooiste aan de Harman Kardon Esquire speaker is: de BASS. Met de lage tonen onderscheid het apparaat zich van alle andere portable speakers!