Hardcore Henry: volledige first person actiefilm

Media

Hardcore Henry is (zoals de naam misschien doet vermoeden) geen bijnaam van een oude Thunderdomebaas, maar de titel van een nieuwe film die volledig in first person opgenomen is. De film neemt je als hoofdpersoon mee in een avontuur vol actie, special effects en hordes vechtende Russen.

De maker van Hardcore kreeg zo veel reacties op deze dikke videoclip van de Biting Elbows, dat hij wel een film moest gaan regisseren.

Over-de-top actiefilm

Als ik van de trailer uit mag gaan dan is Henry een cyborg (half mens, half robot), zoals Terminator, en zit de film vol actie zonder een diepgaand verhaal te hebben. Het is echt een over-de-top actiefilm, maar de special effects in de trailer zien er erg goed uit. Ik kan er nog veel woorden aan vuil maken, maar je kunt ook gewoon de trailer bekijken.

De film werd erg goed ontvangen tijdens het Internationaal Film Festival in Toronto en verschijnt 8 april 2016 in de bioscopen in de Verenigde Staten. Dus daar heb je geen reet aan. Maar zodra hij in Nederland op het witte doek verschijnt, ben jij de eerste die het hoort van ons.

 

Total
0
Share