Word Happy van je Happy socks

Zoals elke zomer zal de zomer van 2014 in het teken staan van vrolijkheid en daarbij gaan de Happy Socks een veel gezien mode element worden. Waar je vroeger nog de winkel in ging om zwarte enkelsokken te kopen zodat in een korte broek niemand je sokken zag is dat nu helemaal niet meer nodig. Verberg je sokken niet maar straal juist je vrolijkheid uit.

Het concept van de Happy Socks is bedacht door twee Zweedse vrienden die het idee hadden om hun visies (geluk en vrolijkheid) te verspreiden via alledaagse voorwerpen. De bedoeling was dat de voorwerpen een kleurrijk stukje design in ieders leven zouden worden. De twee directeuren hebben het motto ‘All play, no work’ en dat zie je terug in kleurrijke en vrolijke ontwerpen.

De modieuze Happy Socks zijn in meer dan 70 landen verkrijgbaar en richten ze zich naast de sokken ook op accessoires zoals telefoonhoesjes, drinkmokken en zelfs potloden.

Dus twijfel niet en haast naar de winkel voor een paar kleurrijke sokken want eerlijk is eerlijk ook jij wil de show stelen deze zomer!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS