Handschoenen Winter 2016

Fashion

Het is eindelijk winter. Dat betekent een goede muts en een sjaal, maar niet te vergeten ook handschoenen, op straat beter bekend als handpatta’s. Wij maken een lijstje met hippe handschoenen waarvan je in je handjes kunt wrijven. Handig!

Bruin

Probeer eens een donkere bruine tint in plaats van altijd zwart of cognac. Deze Roeckl handschoenen kosten misschien wat meer dan je de gemiddelde handschoen, maar je krijgt hiervoor wel een hele toffe double belt lederen handschoen met een zachte, beige binnenvoering.

Praktisch

Iedereen kent ze inmiddels wel. De touchscreenhandschoenen, erg handig! Want laten we eerlijk zijn, jij hebt ook wel eens met je neus geswipet om je telefoon op te nemen. Erg stijlvol zijn ze vaak niet. Handschoenen van Smart Hands bieden de oplossing. Mooie en kwalitatieve handschoenen waarmee je je smartphone kan bedienen.

Quilted

Een veel voorkomende trend is quilted. Niet alleen bij truien en jassen en details op jeans en broeken, maar ook op handschoenen. In de categorie, ‘ik heb ze zelf ook’ adviseer ik deze Alveare handschoenen. Mooie prijs/kwaliteit verhouding en lekker warm gevoerd.

Wol

Leer is mooi, maar niet altijd de beste keus. Ze drogen sneller dan leren handschoenen bijvoorbeeld en over het algemeen goedkoper. Een paar goedkope handschoentjes voor op stap? Kies dan voor wollen handschoenen. Ben je een merkenman? Dan zul je ook vaak voor wollen handschoenen gaan met een mooi merkje erop. Wij vinden Lyle & Scott een tof merk en laten je graag deze zien:

Wol & Leer

Je kunt niet super veel ontwerpen aan handschoenen. Wel is de keuze van materiaal van belang. De combinatie van materialen is deze winter een mooie trend. Deze handschoenen van Profuomo zijn daar een mooi voorbeeld van. De combinatie van zwart leer en grijsmele wol is tijlvol én modern.


Sportief

Ben je iemand die regelmatig hardloopt? Of de fiets naar je werk pakt? Dan zijn warme handschoenen een must. Het nadeel van handschoenen is dat je redelijk snel warme handen krijgt. Deze windstoppers van Gore zijn daarvoor ideaal. Ze stoppen, zoals de naam al zegt, de wind zodat je warme handen hebt, maar blijven ademen zodat je niet te warme handen krijgt. Mooi spul!

Total
0
Share