Haartrend van deze winter: Lang!

Je had het aan moeten zien komen, anders ben je nu te laat, maar deze winter sieren lange lokken de mannenhoofden. Dit is dé haartrend van komende winter: Een staartje of gewoon los, combineer het of wissel het lekker af!

Haartrend Winter 2015

Over een paar weekjes begint de winter officieel en het is nu al aardig te voelen. Het is dus maar beter dat je een flinke dos haar op je kop hebt staan om je te beschermen tegen de kou én om een beetje stijlvol voor de dag te komen. Vorig- én al helemaal dit jaar zagen we dat baardjes en baarden superhip zijn. Op een of andere manier vinden veel dames het wel sexy met een pak shag te kussen, maar eerlijk is eerlijk het ziet er goed uit! Het kon dus nooit lang duren voordat de lange kapsels ook hip en happening zouden worden.

scotch & soda - le3erd.com - haartrends najaar 2014

Het staartje

In de najaars haartrends van 2014 zagen we al dat staartjes niet meer weg te denken zouden zijn rond deze tijd én gelijk hadden we. Ik vind het wel lachen om te zien, natuurlijk helemaal omdat ik zelf al twee jaar met een elastiekje in m’n haar loop. Hashtagsnoeihardetrendsetter. M’n moeder of vriendin te vragen of ze wat elastiekjes willen kopen bij de drogisterij is dus verleden tijd!

Helemaal los

Je kan ook helemaal los gaan deze winter! Laat die lokken maar op je schouders hangen. Misschien dat het je gaat overkomen dat een bouwvakker een keer naar je fluit, maar ach zij zitten ’s avonds met hun lelijke vrouw naar kutprogramma’s te kijken en jij ligt in bed met een hippe babe.

Een mooi gezegde om af te sluiten: Wie mooi wil zijn, moet vieze harige doucheputjes accepteren.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS