Dit belachelijk mooie Grachtenpand in Amsterdam staat te koop

Een grachtenpand dat naar wens is in te richten. Daar wil iedereen wel in wonen toch? Dit grachtenpand in Amsterdam is onlangs gerestaureerd en klaar voor een nieuwe eigenaar. Nou ja, klaar.. Het kan nog helemaal ingericht worden, maar het stijltje van dit pand is zonder meubels al om je vingers bij af te likken.

Grachtenpand

Pand aan de Prinsengracht

Dit prachtige stukje grond met pand er boven op is, zoals je verwacht, duur. Je bent er makkelijk 6,5 miljoen voor kwijt. Maar met bijna 700 vierkante meter aan woonoppervlak heb je dan ook wat. Daarnaast is er een binnenzwembad en een uitzicht op de Amstel en theater Carré waar je U tegen zegt. Dan blijft er nog een groot deel over om naar wens in te richten. Wij zijn verkocht hoor..

Nou ja, figuurlijk dan.

Grachtenpand naar wens

Het oude politiebureau aan de Prinsengracht moest flink op de schop, maar het resultaat is verbluffend. Wil je bijvoorbeeld een fitnessruimte of bowlingbaan dan kan dat gewoon! Of wat dacht je van een thuisbioscoop en een eigen poolcafé? Start fantasising.

Er is echter een klein nadeel aan de woning. Het parkeren is rete irritant.. Er is maar één parkeerplek en die moet je ook nog eens huren. Maar als je 6,5 miljoen kunt missen, dan kan zo’n parkeerplekje er ook wel bij.

Check de foto’s en ook jij bent verkocht. Figuurlijk en als je het toevallig nog hebt liggen, misschien ook letterlijk.

Grachtenpand Grachtenpand Grachtenpand Grachtenpand Grachtenpand Grachtenpand Grachtenpand  Grachtenpand

Source :

Funda.nlESSENTIALSMEER ESSENTIALS