Give me some more: we love The Bakery Store!

Mannen met een passie, daar houden we van! Of het nou een muzikant, sporter of fotograaf is; als mensen iets doen met passie druipt de kwaliteit er vaak van af. Maak kennis met de jeans liefhebbers van The Bakery Store, waarbij liefde voor jeans centraal staat.

Broodzaak, een noodzaak

Goed, we waren al eens eerder te gast bij The Bakery Store , maar op de vraag of we op een zonnige dag naar een intiem huisconcert van Typhoon willen komen slaan we niet over. We blijven ons verbazen over alle vette details die The Bakery Store in hun interieur heeft verwerkt, om een nostalgische kwinkslag naar een oude bakkerij in leven te blijven houden.

Lobi da basi

Wat een power straalt die Typhoon uit! In een intiem concert weet hij samen met zijn band heel Reusel op zijn kop te zetten. Nummers als Surfen, Hemel valt, Liefste en natuurlijk Zandloper kunnen we bijna allemaal meezingen. Toch knap, om een swingende beat te leggen onder diepzinnige teksten.

Typhoon werkt samen met het Deense kledingmerk Anerkjendt. Zoals we van Denen gewend zijn nauwelijks uitspreekbaar, maar als je je tong diep achterin je gehemelte legt spreek je het waarschijnlijk oké uit.

Ook lobi voor jeans?

Mocht je een jeans liefhebber zijn adviseren wij je om een keer langs te gaan bij The Bakery Store . Zij voeren merken als Anerkjendt , Denham, Scotch & Soda, Replay, Nudie Jeans, Elvine, Diesel, Drykorn, Indigo People, Knowledge Cotton, Reign & Herschel Supply!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS