Er komt een Gin Festival in Rotterdam!

Lifestyle

newsHet drinken van gin is de laatste jaren steeds populairder geworden in Nederland. Wij staan dan ook op nummer vier van de wereld die de meeste gin tonic’s op slurpt. Daarom mag een Gin Festival in Rotterdam natuurlijk niet vergeten worden waarbij ook Cruise Terminal Rotterdam wordt omgetoverd tot een heus gin-paradijs.

Cruise Terminal Rotterdam presenteert de lekkerse gin tonic’s tijdens het Gin Festival

Nadat de eerste Gin Festival edities plaatsvonden in Utrecht en Amsterdam, mag de grote havenstad natuurlijk niet vergeten worden. Daar moet je even langs Cruise Terminal Rotterdam gaan waar op zaterdag 23 juni honderden gins, jenevers , cocktails en tonics met trots worden gepresenteerd.

“Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. Na ons grote succes in Utrecht en Amsterdam werd het hoog tijd voor een derde locatie. We zijn trots dat de liefde voor gin én Rotterdam samenkomt op deze zomerse zaterdag”, vertelt medeorganisator Rick van Bezooijen.

De hele dag staat in het teken van een uitgebreide proeverij met goed gezelschap. Bij binnekomst krijg je een bijbehorend proefglas dat bij het ticket is inbegrepen. Met dit proefglas kan je alle verschillende soorten merken uit binnen- en buitenland testen. Naast de grote namen zoals Bobby’s, Hendrick’s en Loopuyt, zullen ook kleine vertegenwoordigers de mooiste verhalen en geschiedenis van allerlei soorten gin vertellen.

Als je nog iets wilt proeven en mee krijgen van de meest lekkere gin tonic’s, kan je nog snel wat kaarten scoren. Wees wel optijd want de primeur van het festival zal waarschijnlijk drukbezocht worden. En wie wilt er nou niet nippend aan zijn gin tonic, kijken over de skyline van Rotterdam? Precies, iedereen.

Menu
Total
43
Share