Gentleman Jack

[pull_quote_center]Een gentleman wordt je niet zomaar. Het vergt tijd, energie en doorzettingsvermogen. Als gentleman hecht je waarde aan de juiste dingen en je maakt daar ook tijd voor. Je bent subtiel en elegant. Je hebt gevoel voor stijl en klasse en je kijkt recht de wereld in. Je bent onafhankelijk maar altijd toegankelijk.[/pull_quote_center]

Jack Daniel’s: Gentleman Jack

Gentleman Jack voldoet aan deze regels van een gentleman. Met veel aandacht, passie, kennis en geduld komt Gentleman Jack tot stand. Net als Jack Daniel’s Old No. 7, is Gentleman Jack een Tennessee whiskey. Het bijzondere aan Jack Daniel’s, en dus ook aan Gentleman Jack, is dat zij gefilterd worden door houtskool van esdoorn. Gentleman Jack  is na rijping zelfs nog een extra keer gefilterd, waardoor deze robuuste whiskey alsnog als erg zacht aangemerkt kan worden. Het is overigens de enige whiskey ter wereld die 2x op houtskool gefilterd wordt!

Een gentleman heeft niet alleen goed innerlijk. Het uiterlijk is zeker zo belangrijk. Daarom is de iconische Jack Daniel’s fles verruild voor een klassiek exemplaar die absoluut de aandacht zal trekken.

Gentleman Jack Smaak

Tennessee whiskey wordt voor minstens 51% uit maïs gestookt. Maïs, dat van nature een stuk zoeter is dan gerst, maakt Gentleman Jack een zoete en benaderbare whiskey. De zoete, fruitige tonen in combinatie met een kruidige body en de dubbele houtskoolfiltering maakt Gentleman Jack een zachte en elegante whiskey die perfect past bij een échte gentleman.

Al met al is gentleman Jack een hele mooie en toegankelijke whiskey die zelfs voor de niet whiskey-drinkers interessant is. Een mooi cadeau voor de verzamelaar of de (beginnende) whiskey drinker!

Op de hoogte blijven van Jack Daniel’s? Check dan: https://www.facebook.com/jackdanielsnederland
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS