MMB: Genevieve Fox

Lang weekend gehad? Probably! Daarom hebben we een speciale Manify Monday Babe vandaag, namelijk de Nederlandse Genevieve Fox! Deze meid uit Zoetermeer is een 22-jarig model en timmert flink aan de weg. We hebben even contact met haar opgenomen voor wat vragen. Maar ben maar niet bang: niet veel tekst en heel veel beelden vandaag ;-).

(Heel kort) Interview met Genevieve Fox

Genevieve is nog een beginnend model, maar dat zal niet lang meer duren. “In het dagelijks leven ben ik aardig druk met veel shoots en hostess werk. Mijn ambitie is om over vijf jaar een stuk verder te zijn met mijn modellenwerk, dat ik veel shoots heb voor grote merken en dat ik in de Playboy heb mogen staan”

Genevieve Fox - 9Dat zien we natuurlijk maar al te graag, maar de kans is groot dat Nederland niet zo lang hoeft te wachten voordat je uit de kleren gaat, toch?
“Klopt, via het nieuwe platform GLMRR wordt er door middel van crowdfunding geld verzameld om een mooie sensuele shoot met mij te doen.” Genevieve heeft drie pepertjes op haar account staan, wat wil zeggen: fully naked! Ga snel naar haar account en zorg dat haar droom al eerder uit gaat komen!

En waar zie je jezelf over 10 jaar?
“Dan hoop ik beroemd te zijn met mijn modellenwerk en dat ik kan genieten van een mooi gezinnetje om me heen.”

Dat haar gezin mooi gaat worden zit er dik in en, zoals je op de onderstaande beelden kan zien, heeft Genevieve een talent om te spelen met de camera. Dus dat beroemd worden, zit ook wel goed! Volg deze prachtige Nederlandse babe op Instagram én Facebook!

Wij wensen je in ieder geval heel veel succes! En een fijne maandag 😉ESSENTIALSMEER ESSENTIALS