Opmerkelijk design van koptelefoon maakt gebruiker socialer

Met de komst van de Beats By Dre, enkele jaren geleden, lijkt de koptelefoon een comeback te maken. Het luistert en draagt beter dan de oordopjes die bij je smartphone inbegrepen zijn. Het enige nadeel aan een koptelefoon is dat het na een lange tijd dragen kan gaan irriteren. Het speciale design van VIE SHAIR zou dit moeten voorkomen.

VIE share

Waar normaal de oorstukken met speakers direct op je oor drukken, heeft VIE een speciaal 3D geprint frame. Dit frame raakt het hoofd op een paar punten rond het oor. Dit zorgt ervoor dat je de koptelefoon lang op een comfortabele manier kunt dragen. Daar komt ook nog eens bij dat de koptelefoon draadloos is. Met een smartphone app is de equalizer van de koptelefoon af te stemmen. Verschillende VIE koptelefoons zijn met elkaar te verbinden waardoor je dus samen naar dezelfde muziek kunt luisteren. Geen idee of je dit gaat gebruiken, maar wel een leuke bijkomstigheid. Mocht je een silent disco organiseren bijvoorbeeld!

Sociale koptelefoon

De speciale speakers in combinatie met het design van de oorstukken, zorgen er voor dat de omgeving geen last heeft van het geluid. Omdat de speakers niet tegen het oor drukken krijgt de gebruiker ook meer mee van de omgevingsgeluiden. Dit is vooral handig tijdens het werken in een kantoor, waar collega’s af en toe nog iets kunnen zeggen of vragen. Wil je, jezelf wel volledig afsluiten om je te concentreren? Dan heeft de VIE koptelefoon ook een gesloten frame voor de oorstukken, zodat jij je volledig af kunt sluiten van de omgevingsgeluiden.

Kickstarter

Op dit moment is het product nog te financieren via Kickstarter. Het lijkt er op dat het product succesvol gefinancierd gaat worden. Je hebt een VIE SHAIR al voor $219,- en het product wordt in maar 2017 verzonden.

 

Total
0
Share