Til je filmervaring naar een hoger niveau met Sonos Beam

CREDITS: Sonos

Door streaming services als Netflix en Videoland is het makkelijker dan ooit om een bioscoopervaring in huis te halen. Tel hier nog een mooie platte televisie met haarscherpe beeldkwaliteit bovenop en je zit gebakken. Zou je denken. Het enige dat nog mist is een subliem geluid, dat vrijwel geen één televisie je kan geven. Hier komen soundbars om de hoek kijken. De Sonos Beam is een compacte smart soundbar die nóg veel meer doet dan alleen die bioscoopervaring te verrijken.

Sonos

Sonos is al jaren leider wat betreft het slimmer maken van je huis op gebied van geluid. De van origine software developers hebben een systeem ontwikkeld, waarbij je met een intuïtieve app heel simpel kan bepalen in welk deel van je huis je naar welke muziek luistert.

 

Sonos Beam

Sinds de introductie van de Sonos Beam kun je daar op een relatief laagdrempelige manier je televisie bij rekenen. Zonder al te diep in de buidel te moeten tasten heb je al een zeer sterke soundbar staan, die je tv-ervaring naar een hoger niveau tilt. Laten we niet uitsluiten dat ze flink gegroeid zijn op het gebied van geluidskwaliteit en nu een zeer rijke geluidservaring bieden met hun producten.

“De smart speakers van vandaag de dag zijn technisch niet altijd even geweldig en overtuigen niet op het gebied van geluidskwaliteit. Sonos is anders en Beam is tot nog toe het beste voorbeeld daarvan”, zegt Patrick Spence, CEO van Sonos. “Onze open aanpak, obsessie met design, extreme focus op kwaliteit en drive om een systeem te bouwen dat eenvoudig te bedienen is en steeds beter blijft worden, zijn de basis voor alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd dat we de beste, meest veelzijdige smart speaker ter wereld hebben gecreëerd.”

Smart Soundbar

Daarnaast is de Beam natuurlijk ook te koppelen aan alle andere Sonos-apparaten. Zo maakt de Sonos Beam onderdeel uit van het home sound system, wat betekent dat je twee Sonos One-speakers kan toevoegen voor een surround-sound en een Sub voor meer bass.

Aan de andere kant kun je de Sonos Beam ook integreren aan je bestaande multiroomopstelling, waardoor je extra vermogen hebt voor de muziekervaring door je hele huis.

De Beam is, zoals alle speakers van Sonos, te bedienen met de Sonos-app, maar ook apps van derden zoals Apple Airplay 2, Spotify, Audible, Pandora en Tidal. Daarnaast wordt de soundbar steeds slimmer, doordat Sonos gratis updates aanbied, waardoor meerdere spraakassistenten ondersteund worden zoals Siri en Alexa van Amazon.

Design

Zoals je gewend bent van het merk is het ontwerp van de Beam on point. Minimalistisch, simpel en het unieke aan dit model is dat hij zeer compact is. De soundbar is slechts 65 centimenter breed en steekt dus niet over de rand van je meubel en past mooi onder je tv.

De Sonos Beam is verkrijgbaar in het zwart en wit.

Prijs

Met de compacte Sonos Beam smart soundbar heb je na ons idee een prachtig apparaat in huis die zowel je muziek- als televisie-ervaring zal verrijken. De geluidskwaliteit is goed, zeker voor de prijs, maar een subwoofer is t.z.t. zeker aan te raden om toe te voegen aan je opstelling. Zie het als een prachtige opstap na een volledige smart home, waar alles naadloos met elkaar samenwerkt en je geluidservaring niets aan te wensen overlaat.

Je bestelt jouw Sonos Beam hier voor €448,-.

Total
0
Share