Met ‘de scheerriem’ blijven jouw scheermesjes altijd scherp!

Is het een riem om mee te scheren? Is het een scheermes om als riem te dragen? Nee, ‘The Strop’ is een scheerriem om je scheermessen voor maanden scherp én schoon te houden.

Scheerriem ‘The Strop’

Scheermessen zijn ontzettend duur. Je pleurt er zo een paar in de maand weg, omdat ze te bot zijn. In principe gooi je dus elke maand gewoon een dik bedrag weg. Maar nu is er een product dat er juist voor zorgt dat al jouw scheermesjes het een stuk langer volhouden.

De voordelen

‘The Strop’ houd je wegwerpscheermes voor maanden scherp door het schoonmaken van elke blad binnen het mes patroon. Dit is eigenlijk al een eeuwenoude techniek van barbiers. Zij gebruikten het al om hun scheermes vlijmscherp te houden doordat het werkte als een soort schuurpapier. Nu is er ook nog eens bijgekomen dat ‘The Strop’ jouw scheermes schoonhoudt. Geen vieze, vuile, botte scheermessen meer met behulp van de scheerriem.

Je kunt voor 500% meer gebruik maken van je scheerapparaten en het bespaart je zo’n 100 euro per jaar. Goed voor de portemonnee en hoeven jouw scheermessen niet telkens afscheid van je te nemen, als ze eenmaal aan je gehecht waren geraakt.

Het is een scheerriem dat makkelijk opgehangen kan worden, waardoor het ook nog eens fantastisch staat bij je meubilair in de badkamer (of slaapkamer, keuken, het ligt er natuurlijk aan waar jij je normaal scheert).

Doordat het een rollende grootte heeft, kan het perfect mee op reis genomen worden door de man-on-the-go. Daarnaast ziet het er geweldig uit op een handdoek rek.

 

Twijfels?

Wanneer je toch nog twijfelt over het in huis halen van ‘The Strop’, bekijk dan hieronder het filmpje. Hier legt hij op een ludieke manier uit waarom je spijt hebt dat je er nog steeds geen in huis hebt. Geloof me, hij haalt je over. Heb je het filmpje gekeken? Dan kan je de scheerriem via de volgende website bestellen.

 

 

Total
1
Share