Gc Watches: Modern Vakmanschap

Eén van de weinige sieraden die een man altijd kan dragen, is toch wel het horloge. Voorheen waren er twee verschillende soorten horloges: fashion horloges en luxe/Zwitserse horloges. Fashion horloges vallen op en hebben een simpel uurwerk. Hierdoor zijn de horloges verkrijgbaar voor een betaalbare prijs in tegenstelling tot de horloges van de bekende Zwitserse horlogemerken. Het Zwitserse horloge merk Gc Watches, brengt hier verandering in en maakt de wereld van Zwitsers vakmanschap toegankelijker met als resultaat: luxe opvallende horloges van hoge kwaliteit, maar dan zonder een hoge verkoopprijs. 

Smart Luxury

Gc Watches staat bekend om het maken van horloges met een unieke combinatie van betaalbare luxe en vakmanschap, namelijk: Smart Luxury. De uurwerken zijn van Zwitserse precisie en de collectie is absoluut niet alledaags, maar deze bestaat uit modellen die je niet snel bij een ander zal zien. Iets dat ons erg aanspreekt! De prijs is ook zeer aantrekkelijk. Jij bent namelijk al eigenaar van een Gc horloge vanaf €529,-.

Gc1-Sport

Zeven jaar na de lancering is de Gc-1 Sport nog steeds het meest succesvolle horloge binnen de Gc-collecties. Het merk presenteert met grote trots deze nieuwste versie en noemt het horloge een echte fashion statement. Het horloge heeft een kast van stainless steel met een diameter van 44mm, Super-LumiNova wijzers – waardoor de wijzers oplichten in het donker – en het glas is van onbreekbaar saffier. In het horloge zit een zeer precies Zwitsers Quartz Chronograph uurwerk en heeft een water bestendigheid tot maar liefst 100 meter. Met de Gc-1 laat het merk zien dat stijl, kwaliteit en functionaliteit perfect te combineren zijn in een sportief horloge.

Gc-3 Chrono

De Gc-3 beschikt over dezelfde eigenschappen als de Gc-1. Het nieuwe paradepaardje van de Gc-lijn. In de Gc-3 worden de karakteristieke design elementen van de Gc-1 en de Gc-2 gecombineerd. Dit model is klassieker dan de Gc-1, maar heeft nog wel een stoere uitstraling. Door deze uitstraling en de prachtige gedetailleerde vormgeving en afwerking valt het horloge op. De Gc-3 Chrono met zijn 44mm kast, biedt dat wat je van een horloge verwacht: precisie, kwaliteit en stijl. De mooie samenstelling van kleuren, materialen en afwerkingen geeft het horloge een verfijnde elegantie en een modieuze twist.

SportRacer

Wat je vaak bij ‘sporthorloges’ ziet, is dat ze enorm grof zijn. Een grof horloge moet bij jou passen en niet iedere pols is daar geschikt voor. Bij de SportRacer van Gc is dit anders. Dit sport-, maar desondanks ook zeer stijlvolle, horloge heeft een kast van maar liefst 45 millimeter. Dit is vrij groot, maar door de subtiele afwerking oogt het horloge nog steeds smaakvol. En dat slaat weer een brug tussen het moderne en classy segment, ofwel Sport Chique. Met het dragen van dit horloge laat jij zien dat je gevoel voor stijl hebt.

Realize your Dream

Paul Marciano, oprichter van Gc Watches, is ambitieus en toegewijd. Hij wilde zijn droom waarmaken door een merk te creëren dat waardevolle producten levert die de nadruk leggen op de combinatie van een Zwitsers kwaliteitsuurwerk met een prachtig Europees design. En dat voor een toegankelijke prijs. Deze combinatie maakt Gc Watches uniek en maakt het een stuk makkelijker om jouw droom ook te verwezenlijken!

Wij zijn al een paar weken eigenaar van een prachtig Gc horloge en kunnen jou de horloges van het merk dan ook zeer aanraden. De horloges hebben een zeer luxe uitstraling, maar zijn dus wel heel betaalbaar. Een toevoeging op de verlanglijstjes voor de komende feestmaand?

Binnenkort vind je meer over deze stijlvolle horloges op Manify.

Kijk alvast voor meer informatie en de gehele collectie op www.gcwatches.com

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met Gc Watches.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS