Getest: De nieuwe Gc SportRacer!

De nieuwe SportRacer van Gc combineert luxe en stijl met een kwaliteitsuurwerk uit Zwitserland. Een zeer stijlvol horloge met een sportieve touch. Het nieuwe SportRacer horloge slaat een brug tussen Zwitsers kwaliteit, sportiviteit en modern design, ofwel: Sport Chique!

De Gc SportRacer is met een doorsnede van 45mm een vrij groot horloge, dat ondanks zijn omvang erg aangenaam om de pols ligt. Een horloge met dit formaat valt op, al helemaal als je kiest voor de bi-color editie die naast het edelmetaal, rosé gouden schakels en lunette heeft. Het rosé goud en de donker blauwe wijzerplaat vormen samen een zeer smaakvolle kleurencombinatie.

Zoals je van Gc gewend bent worden horloges vervaardigd uit kwalitatieve materialen zonder daarbij in te leveren op de fraaiheid van het design. Deze klasse zie je terug aan de precisie waarmee de kleine belettering is geplaatst, de details op de wijzerplaat en de kwaliteit van de vlindersluiting. De kwaliteitseisen van Gc vertalen zich door in het luxe uiterlijk van het horloge, wat het ook draagbaar maakt voor zakelijke aangelegenheden.

Gc SportRacer: Smart Luxury

De tachymeter en chronograaf geven het horloge zijn sportieve uitstraling. Het krasvrije saffierglas en het feit dat hij tot 10 ATM (100m) waterdicht is, maken het horloge ook in sportief opzicht zeer goed draagbaar.

De SportRacer sluit perfect aan op de ‘Smart Luxury’ visie van het merk, wat staat voor luxe tegen een betaalbare prijs. Kortom, ben je op zoek naar een niet alledaags horloge dat zowel te dragen is naar je werk als in je vrije tijd? En daarnaast ook Zwitserse kwaliteit biedt voor een fijne prijs? Dan is de Gc SportRacer zeker iets voor jou.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Gc Watches.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS