Jay-Z en Beyoncé’s zomerjacht: M/Y Galactica Star

Afgelopen augustus gingen Jay-Z en Beyoncé, voor het tweede jaar op rij, met hun favoriete jacht op pad: de M/Y Galactica Star. En wanneer deze twee beroemdheden het hebben over ontspannen, dan hebben ze het ook echt over het ultieme en luxe ontspannen. Ze bezochten de kusten van Amalfi, Sardinië, Cannes en Formentera. Niet heel boeiend om te weten, maar het is wel tof om eens te bekijken hoe hun bootje er van binnen uit ziet…

M/Y Galactica Star

Het jacht kost naar schatting rond de 70,5 miljoen euro, maar dan heb je ook wat! Hij heeft namelijk een lengte van 65 meter en een topsnelheid van 28 knopen, oftewel zo’n 51 km/h. De Galactica Star is geschikt voor maximaal 12 logés en beschikt over zes verschillende hutten, waarvan één master suite, een upper-deck VIP-cabine en vier dubbele hutten. Daarnaast heeft het jacht ook nog eens een epsiche beach club met filmzaal en een balkon van tien vierkante meter. Oh en een platform voor je helikopter natuurlijk!

Heesen Yachts

Het schip dat het koppel elk jaar chartert is heeft Nederlandse roots, want ze is namelijk gebouwd door de Nederlandse rederij Heesen Yachts. Wat een bazen zijn het ook!