Exclusieve club met een geheime ingang in HongKong

Lifestyle

Wanneer je in Hong Kong bent, moet je echt even langs deze chique Engelse boetiek gaan. Niet om een paraplu te kopen, maar om even rond te neuzen. Als je het handvat van de juiste paraplu aanraakt, opent er namelijk een geheime deur naar de exclusieve club: Foxglove. Het interieur van Foxglove is geïnspireerd door de avonturen van een reislustige, oude Engelsman…

Foxglove

Het design van de exclusieve club heeft veel weg van de first class in een vliegtuig. Dit komt mede door de panelen op de muren, die doorgetrokken worden over het plafond. Het interieur van deze ruimte is volledig blauw met wit en bevat accenten van klassieke wagens. De zilver-grijze marmeren bar is een echte eye-catcher in de ruimte. Vooraan in de ruimte staan instrumenten opgesteld, waar regelmatig live muziek op gemaakt wordt. Wil je je liever in een nog intiemere omgeving begeven, dan heeft de Foxglove ook een kleinere VIP ruimte.

Geheime VIP ruimte

De VIP ruimte, los van het grote gedeelte, oogt als de eerste klasse eetruimte van een oud treintoestel. De diep rode bekleding van de stoelen en banken zet mooi af tegen de houten vloer en houten accenten in de ruimte. Oude koplampen van klassieke wagens verlichten de ruimte op een sfeervolle manier. Om in deze ruimte te komen dient de bezoeker zijn/haar hand een poosje op een schilderij te leggen totdat er een lamp gloeit. Dat is voor een medewerker een teken dat hij de deur kan openen.

Daarnaast is er nog een tweede privé ruimte, welke qua sfeer aansluit op de vorige ruimte. De muren en het plafond zijn bedekt met boekenkasten en wat de kamer een intieme sfeer geeft. Het vele hout, de zachte leren stoelen en de groene details maken dit een echte herenkamer. Tenslotte zijn de toiletten geheel in nautische stijl  vormgegeven. Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje aan Foxglove te wijden, mocht je in de buurt zijn.

Menu
Total
0
Share