FOREO Luna for Men Review

Ik werd benaderd om de FOREO Luna for Men te reviewen. De Luna for Men is een klein, ovaal apparaatje dat je huid grondig reinigt voorafgaand aan een scheerbeurt. Met T-sonic™ trilligen worden vuil en oneffenheden verwijderd. Zo is je huid niet alleen zacht, het verbeterd ook het scheerresultaat. Ik ben benieuwd!

Ik ontvang de FOREO Luna for Men in een keurige nette doos. In de doos zit één Luna for Men, een oplader een quickstart guide en de handleiding. Zoals een man betaamd laat ik de boekjes links liggen en bekijk direct het apparaat. De bediening van het apparaat bestaat uit 3 knoppen. Een aan- en uitknop, een +knop en een -knop waarmee je de trillingsamplitude in kunt stellen. Met de aan- en uitknop kun je 3 standen kiezen, een stand waarbij op een hoge frequentie trilt, een stand waarbij hij op een lage frequentie trilt (anti-aging) en de stand waarbij hij helemaal niet trilt, beter bekent als ‘uit’.

Review FOREO Luna for Men

Ik heb een vrij vettige huid en vaak uitslag na het scheren. Ik vond het dus een mooie test om de Luna for men te proberen. Ik heb de Luna for Men onder de douche gebruikt met Rituals Samurai en Nivea Sensitive facewash.

Na het eerste gebruik was ik werkelijk onder de indruk. Mijn huid, vooral op mijn voorhoofd en de gedeelte langs mijn neus waren opmerkelijk zachter en gladder. Het verschil met of zonder Luna for Men was hier duidelijk te merken. Het scheerresultaat was niet anders dan normaal. Ik kon niet zeggen dat het scheerresultaat gladder was dan normaal.

Na 2 weken merkte ik wel dat mijn huid in een betere conditie was. Dat kan ik vertellen doordat het aantal irritaties en bultjes na het scheren een stuk minder was. Zonder dat ik een ander mesje heb gepakt of andere scheerolie/schuim heb gebruikt.

Conclusie Luna For Men

Ik ben absoluut tevreden over de FOREO Luna for Men. Deze is bij Douglas te verkrijgen voor €169,-. Der prijs is wat mij betreft ook het enige minpunt aan het apparaat. Hoewel het scheerresultaat voor mij qua gladheid niet verbeterd is, is het verminderen van irritaties na het scheren en het verbeteren van mijn huid absoluut een mooi resultaat.

Ik moet hem inmiddels verstoppen voor mijn vriendin, want zij is er ook fan van. (Mijn cadeau voor haar verjaardag heb ik in ieder geval al bedacht). Meer informatie over de Foreo Luna for Men? Check dan de website!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS