Voel je Vincent Vega met schoenen van Pulp Hero’s

Het herenschoenmerk Razz! komt met hun nieuwe Pulp Hero’s collectie, natuurlijk geïnspireerd op de bazenfilm Pulp Fiction van Quentin Tarantino. Vanaf heden is de stijl van Vincent Vega en Jules Winnfield niet alleen voorbehouden voor gangsters en filmsterren, maar nu ook voor jou! En het mooie: je hebt direct de perfecte maat, door een 3D scan die je met je smartphone van je voeten maakt.

Razz Pulp Hero’s

De Pulp Hero’s collectie is bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar luxe, klassieke schoenen met een moderne twist. Deze stappers worden gemaakt van kalfsleer en met de hand gekleurd. Hiervoor wordt de schoen gestreken, geborsteld met Braziliaanse carnauba wax en geglaceerd. Elke schoen is te combineren met een bijpassende riem om je accessoires direct goed te matchen. Daarnaast kun je er zelfs een schoenlepel in dezelfde kleur bij bestellen om ook je schoenenkast iets extra’s te geven. De Pulp Hero’s collectie bestaat uit vijf bijzondere modellen. De halfhoge derby’s zijn er voor de waaghalzen en voor de uitgesproken stijliconen. Prijskaartje: €429

Pulp Hero's collectie 3

3D Passen

Alle modellen uit deze collectie zijn voorzien van 3D maatadvies. Retourzendingen zijn verleden tijd én het is ook nog een stuk makkelijker dan schoenen passen, want je kunt gewoon je smartphone gebruiken. De app maakt een 3D model van je voet en vergelijkt deze met het model van de schoen die jij op het oog hebt. Zo kun je de exclusieve online modellen nog makkelijker kiezen dan in de winkel.

Pulp Hero’s collectie

Butch

Deze halfhoge derby staat eigenlijk overal bij. Het helder blauw is een perfecte kleur voor deze tijd van het jaar en de bruine overloop maakt hem af. Zoals ze zelf zeggen ”Uitermate geschikt om je mee uit de voeten te maken op een gejatte chopper”. Dat kan inderdaad prima met de Butch dankzij de rubber loopzolen en de verfijnde afwerking.

Pulp Hero's collectie 2

Jules

Deze schoen is er voor de man met een diepzinnig karakter. De derby heeft rubber loopzolen en lichte veters, maar wordt pas echt bijzonder door de kleurcombo. Het bruin met okergeel maakt Jules net iets spannender dan de doorsnee bruine derby van leer. Nog steeds prima te combineren bij jouw formele outfit.

Pulp Hero's collectie 11

Marsellus

Je imago neemt een vogelvlucht met deze derby’s aan je voeten. De paars-blauwe schoenen kan elke man hebben en past mooi onder een pak, maar ook onder een jeans. Wederom voorzien van een rubber zool, dus je loopt er zo mee weg. Marsellus is er voor de eindbaas.

Pulp Hero's collectie 6

Vincent

Als we het hebben over gewaagd dan hebben we het over Vincent. Deze oranje derby’s zijn een gevaarlijke keuze die niet voor iedereen is weggelegd. Maar als ‘living on the edge’ jouw motto is, mogen deze niet in je collectie ontbreken. De rubber zolen bieden je de grip die je nodig hebt.

Pulp Hero's collectie 1

MR Wolf

De derby’s voor de problem solvers. Altijd een goede oplossing om je formal of casual outfit naar een hoger niveau te tillen. MR Wolf heeft bruin leer, rubber zolen en lichte veters waarmee je bij elke gelegenheid uit de voeten komt. Helemaal in combinatie met een snelle auto.

Pulp Hero's collectie 5

Total
0
Share