Attaque du fromage | MANIFY BURGER

Manify Burger Juli: Attaque du fromage bij Bar35

Sacrebleu! Van de nieuwe Manify Burger loopt het eau al snel in je bouche! In principe niet heel gek, want kijk even hoe bon hij er uitziet. Een heerlijke petit pain belegd met mayo à l’ail, ofwel ‘alioli’, ofwel ‘knoflookmayonaise’. Daar bovenop: een verse slamix en tomaat, voor de vitamine, en een dikke patty van ‘bouef de angus noir’. Niveau’tje hoor. Aftoppen doen we met een flinke berg camembert, kastanjechampignons en bladpeterselie. Très bon, no?

Zelf laten maken

Verifiëren of de smaak ook superieur is? Heel juli (2018) is de Manify Burger in de vorm van een Attaque au fromage te bestellen bij de burger-experts van Bar35, in ‘s-Hertogenbosch, die ‘m samen met ons hebben samengesteld. Bij een unique burger, hoort een biertje met prestige. Op het moment is dat de La Chouffe Soleil, wat een ware ensemble délicieux is met de burger. Le dîner parfait!

Zet de chef de cuisine aan het werk en expérience het zelf!

Bar35
Bar35 is een van ‘s-Hertogenbosch’ eerste ‘Burger + Bier’ eetcafés en is nog altijd een van de meest populaire plekken voor zowel toeristen als locals. De kaart is altijd verrassend en de sfeer is er zo goed, dat een avondje rustig eten vrijwel onmogelijk is, aangezien je (wij in ieder geval wel) er altijd ‘per ongeluk’ een latertje van maken. Een absolute aanrader dus!

De Manify Burger + La Chouffe Soleil + Verse frites + Mayo kost je €18,-. En dan weet je zeker dat de burger tot in perfectie voor jou gemaakt is.

Zelf maken

Ben je totaal niet in de gelegenheid om naar het zuiden des lands te gaan in juli of ga je liever zelf aan het werk, dan hebben we het volledige recept voor je!

[ezcol_1half]Ingrediënten:
– Slamix
– Tomaat
– Knoflookmayonaise (alioli)
– Black Angus / rundergehakt
– Camembert
– Kastagnechampignons
– Bladpeterselie[/ezcol_1half_end]

Bereiding
De bereiding van deze Franse Attaque du Fromage burger is vrij simple. Je gooit alles op de bovenstaande volgorde op een broodje, je opent het biertje, stopt alles in je mond en c’est la vie! 

Smakelijk, joie de vivre, bon voyage, en tchin-tchin!

Total
11
Share