Nieuw in Dubai: The Floating Seahorse, het beste van twee werelden

CREDITS: Kleindienst
Living

Wie aan Dubai denkt, zegt luxe, en dat is ook niet zo gek bij een land waar oom agent in een Mercedes AMG SLS rond rijdt. Verder staat het natuurlijk bekend om de mooie bouwprojecten, en als aanvulling op de bijzondere Palm Island en The World, introduceert men nu deze ‘The Floating Seahorse’ appartementen.

The Floating Seahorse

The Floating Seahorse combineert het beste van twee werelden. Zoals je ziet ligt het bovenste gedeelte van het appartement boven het wateroppervlak en de onderste verdieping ligt volledig onder water. Zo kan je in de slaapkamer genieten van het prachtige uitzicht onder water. Het bijzondere appartement drijft en heeft drie verdiepingen. De woningen zullen ongeveer vier kilometer van de kust af komen te liggen.

Nu bestaan er al drijvende huizen, maar geen is zo bijzonder als deze. De benedenverdieping heeft namelijk ramen van vloer tot het plafond, dit gaat in 360 graden rond de hele kamer. Zo kan je optimaal genieten van de onderwaterwereld. Op dit moment gaat het helaas nog om een concept. We hopen dat deze prachtige appartementen er in de toekomst echt gaan komen.

Foto: Kleindienst

Menu
Total
0
Share