Fitgirl Friday: Tammy Hembrow
STOP! Zomertime. Net als de rest van de wereld hebben wij en fitgirls ook wel eens vakantie. Maar dat wil niet zeggen dat jij zonder je wekelijkse portie fitgirl hoeft komen te zitten. Sterker nog: we gaan internationaal! Wel zul je het de komende weken even zonder interviews moeten doen. Wij gaan de zomermaanden, naast heel veel festivals bezoeken, reizen en met jou proosten op onze events, gebruiken om heel veel nieuwe fitgirls te interviewen voor het najaar. En ondertussen richten wij onze spots op al het moois dat het buitenland te bieden heeft…

Tammy Hembrow

Kukeleku, het is vrijdag. Fitgirl vrijdag om precies te zijn. En omdat we nog in onze vakantieperiode zitten gaan we het er makkelijk vanaf brengen door het interview achterwegen te laten ;-). Maar daarvoor in plaats hebben we wel een kanjer van een fitgirl. Haar naam? Tammy Hembrow!

Ze is half-Australisch, half Trinidadian en is geboren in NYC. Ze heeft ondanks haar jonge leeftijd al twee koters op de wereld gezet en is de droom van elke vent. Ook zakelijk heeft ze niets te klagen. De 23-jarige blondine heeft namelijk dik 6 miljoen volgers op Instagram en dat is meer dan jij en ik ooit aan euro’s gaan hebben.

Haar ambitie is om ander moeders te inspireren ook aan hun lichaam te blijven werken, ondanks dat ze net bevallen zijn. En met het vooruitzicht dat het zeker geen 10 jaar meer gaat duren voordat wij ook allemaal een kleine rond hebben lopen, moedigen we dit graag aan. Dus voel je vrij je meissie in dit bericht te taggen.

Tijd voor de foto’s ennuhhh, fijn weekend heren:ESSENTIALS