Fitgirl Friday: Sarina de Reus

Ladies

Ook deze vrijdag hebben we weer een mooie blondine voor je gevonden. Als je in Rotterdam of omstreken woont, dan heb je haar vast al een keer voorbij zien rennen. Want wanneer een meisje als Sarina in je gezichtsveld komt, dan vergeet je dat niet snel. Eens kijken wie het meisje achter deze super strakke body is…

Manify Sarina Fit11

Interview met Sarina

Sarina is 26 jaar oud en is geboren en getogen in Rotterdam. Ze heeft Communicatie gestudeerd op de hoge school in Rotterdam. Daarnaast heeft ze de opleiding Fitnesstrainer, NASM Personal Training en Hardloop Trainer afgerondt. Nu werkt ze bijna twee jaar bij de Nederlandse Spoorwegen.

“Ik kreeg ooit een reactie onder mijn Instagram filmpje, “get a day job b*tch”. Nou, aardige vent, die heb ik dus. Ik merk vaker dat mensen denken dat Instagram, video’s maken en trainen mijn werk is. Mijn passie ligt zeker in de sport en daar wil ik uiteindelijk mijn werk van maken. Mensen helpen met Personal Training en Online Coaching. Dat is mijn dream job! We werken eraan.”

Manify Sarina Fit31. Wat voor ‘soort meisje’ ben je?
“Ik ben een strever en als ik iets wil behalen dan ga ik er de volle 110% voor. Ik verwacht veel van mijzelf en zoek altijd naar nieuwe uitdagingen om mijzelf te verbeteren. Ik ben een alles of niets type. Ik weet wat ik wil en laat mij niet beïnvloeden. Oké, dit is mijn serieuze kant. Maar natuurlijk heb ik ook een andere kant. Ik houd van lachen en plezier maken. Een beetje de kat uit de boom kijken, maar eenmaal op mijn gemak dan ben ik los. En is er geen weg meer terug.”

Los gaan als je op je gemak bent. 85 punten!

2. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Ik sport al sinds dat ik mij kan herinneren. Mijn ouders hebben mij als klein meisje op verschillende sporten gedaan. Zwemmen (om mijzelf te kunnen redden), karate (om mijzelf te kunnen verdedigen), boksen (om een rechterhoek uit te delen) en atletiek (om hard weg te rennen) ;-). Atletiek is jaren mijn grote passie geweest. Vijf/ zes dagen per week stond ik op de atletiekbaan en in het weekend deed ik wedstrijden. Ik ben bij de junioren twee keer Nederlands Kampioen speerwerpen geweest. Mijn doel was altijd om mijn persoonlijke records te verbeteren en te winnen natuurlijk. Mijn ouders hebben altijd met liefde het hele land doorgereden om mij naar wedstrijden en trainingen te brengen. Ik vind het nog steeds jammer dat ik er een paar jaar geleden mee gestopt ben. Na atletiek ben ik begonnen met fitness. Het gevoel wat ik krijg van sporten en gezond eten vind ik heerlijk. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal mij sterk voelen.”

Altijd jezelf blijven verbeteren. Again: 85 punten!

3. Zie je jezelf als een echte fitgirl?
“Wat versta je onder fitgirl? Ik zie een fitgirl als een vrouw die zich zowel lichamelijk als geestelijk goed en fit voelt. Het één gaat niet zonder het ander. Ik ben iemand die bewuste keuzes maakt en doet waar zij blij van wordt. Iemand die goed in haar vel zit. Ik heb een passie voor sport en gezond en lekker eten. Ik vind een gezonde levensstijl belangrijk, maar daar hoort genieten ook zeker bij. Omdat ik mij mentaal en fysiek goed voel denk ik wel dat ik een fitgirl ben.”

Chicks die goed in hun vel zitten: 88,2 punten!

4. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Door met mijn passie bezig te zijn. Regelmatig trainen, gezond eten en voldoende slaap/rust nemen. Maar ook zeker genieten. Ik houd van gezelligheid, lekker eten en leuk dingen doen. En mensen te helpen. Daar haal ik mij voldoening uit.”

Houd zelf persoonlijk meer van vies eten en stomme dingen doen, maar snap je wel. 78 punten.

Manify Sarina Fit2

5. Wat maakt jouw Instagram account uniek?
“Ik denk mijn video’s. De work-outs en oefeningen die ik laat zien zijn denk ik toch net iets anders dan anderen. Althans, dat is ook wat ik vaak te horen krijg. En dat mijn moeder mijn video’s filmt. Dat is ook vrij uniek denk ik, haha. Door weer en wind gaat ze met mij mee. Staat ze ergens in de bosjes. Alles voor een goed shot. Ze vindt het leuk. Althans, behalve als haar schoenen vies worden. Sorry mam. Je krijgt een paar nieuwe. Ik ben haar erg dankbaar. We hebben altijd lol tijdens het filmen. Er gaat altijd wel iets mis. Ik zou elke week een blooper video kunnen maken!”

Haha, moeders verdienen altijd veel credits. Plus ook nog nieuwe schoenen geven. 95 punten!!

6. Hoe ziet jouw ideale man eruit?
“Mijn ideale man is toch wel een humoristische sportman. En dan bedoel ik niet zozeer iemand die helemaal afgetraind is. Maar iemand die ook met sport bezig is. Die begrijpt waarmee ik bezig ben. Iemand die ambitieus is, een passie heeft en waarmee ik kan lachen. Dat vind ik aantrekkelijk. Als ik met je kan lachen dan scoor je sowieso al bonuspunten. En qua uiterlijk. Ik heb geen standaard type waar ik op val. Het totaalplaatje moet kloppen.”

Hmm, deze omschrijving komt me heel bekend voor… 😉 91 punten!

7. Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“Het mooiste aan een vrouw is toch wel zelfverzekerdheid. Een vrouw die goed in haar vel zit en dat ook uitstraalt. Happy girls are the prettiest!”

Amen. 82 punten!

8. Wanneer heb je voor het laatst heel hard om jezelf gelachen?
“Ik moet eigenlijk wel regelmatig om mezelf lachen. Slecht eigenlijk. Vaak ook tijdens het filmen van een nieuwe video. Als ik dan weer over m’n eigen voeten struikel of bijna van een berg af rol. Ik heb pas een blooper filmpje op Instagram gezet. Nou, dan hoor je het wel hoor!”

Jezelf niet schamen voor bloopers en hard om jezelf lachen, dat is punten scoren. 85,5 punten!

9. Hoe ziet jouw ideale zomer eruit?
“Mijn ideale zomer; warm, terrasjes, strand, beach workouts, strandfeestjes en een mooie verre reis.”

Dat is toevallig, de mijne ook. Wat hebben we toch veel gemeen! 88 punten.

10. Wat is de beste mop die je nu kunt verzinnen?
“Waarom zijn getrouwde vrouwen over het algemeen dikker dan vrouwen die vrijgezel zijn? Vrouwen die vrijgezel zijn komen thuis, kijken wat er in de koelkast staat en gaan naar bed. Getrouwde vrouwen komen thuis, kijken wat er in bed ligt en gaan naar de koelkast.”

Dames met ambitie én humor. Én die de waarheid spreken. 90,3 punten!

Manify Sarina Fit6

 

tags:
Total
1
Share