Fitgirl Friday op Snapchat!

Fitgirl Friday is een daverend succes dus het is tijd om wat groter te gaan denken. Zo doen we in september met een groep Fitgirls mee aan de Mudmasters Challenge (binnenkort meer). Maar we gaan ook meer de diepte in. Dat zal onder andere gebeuren op de Facebook-page van Fitgirl Friday (<die je sowieso even moet liken), maar ook op Snapchat!

Fitgirl Friday SnapchatSnapchat Take Over

Zeer binnenkort zullen de Fitgirls Snapchat-take overs gaan doen. Elke vrijdag zetten we een nieuwe Nederlandse Fitgirl in de spotlights en de hele daaropvolgende week neemt ze het Snapchat-account fitgirlfriday over! Ofwel een kijkje in het leven van onze fitgirls!

Volg Fitgirl Friday door te zoeken op fitgirlfriday of door met je camera de deze code te scannen >>>

snapchat manifyManify op Snapchat

Ook Manify zit op Snapchat. Nee we maken niet de hele dag selfies op de redactie en we tekenen ook geen snorretjes op ons gezicht, dus misschien zijn we hele slechte ‘snappers’. Maar we gebruiken het wel voor andere dingen. Regelmatig zijn we aanwezig op (pers)events, zijn we voor Manify in het buitenland, uhh.. we maken gewoon hele toffe dingen mee! Natuurlijk komt een groot gedeelte hiervan langs op de website, onze Facebook pagina, Twitter en ook zeker Instagram. Maar de échte Manifiër wil natuurlijk van alles door-en-door op de hoogte zijn. Dus volg ons dan door te zoeken op manifynl of je gebruikt de code!ESSENTIALS