Fitgirl Friday: Nathalie Hendrikse

Ladies

Er was eens een klein dorpje, vlak bij Amsterdam, waar een heel leuk meisje woonde. Ze was 21 jaar oud, was enorm fit en had, ondanks haar ontzettend goede looks, ook zeker the brains. Ze had het diploma ‘Bachelor Criminilogie’ al snel in the pocket, na een hele toffe stage bij de Politie Amsterdam. Voor de beelddenkers onder ons: nee, ze droeg geen uniform, maar werkte achter de schermen. Maar hey, ook zonder zo’n uniform zijn de foto’s van deze fitgirl om je vingers bij af te likken. Haar naam? Nathalie Hendrikse!

Nathalie Hendrikse Fitgirl9

Interview met Nathalie Hendrikse

De oplettende lezer kende Nathalie natuurlijk al lang. Ze speelt namelijk handbal op het hoogste niveau, bij VOC Amsterdam. Maar daarnaast is ze ook druk met fitness en werken als hostess. “Maar vooral dingen doen die ik leuk vind! Ik zie mijzelf als een creatieve duizendpoot die bijna álles leuk vind en dan ook van alles doet. Oja, ik heb ook nog een eigen sieraden webshop.”

Pak je kans.

Oke, Blue Buddha Jewelry.

Allright, let’s go!

1. Waar komt de ambitie vandaan om zo met sport/health bezig te zijn?
“Al sinds mijn vierde speel ik handbal en de afgelopen vijf jaar speel ik bij mijn club VOC Amsterdam al om het landskampioenschap. Helaas heb ik hiervoor nog geen gouden medaille en zijn we nog niet verder gekomen dan vijf zilveren medailles, maar vorig jaar hebben we wel de beker gewonnen en dit seizoen de Supercup (net als de Johan Cruijff schaal bij voetbal). Vanwege deze topsport ben ik niet anders gewent dan met sporten en een healthy lifestyle bezig te zijn!”

Aahh dan moet dit jullie gouden jaar worden! 90 punten!

Nathalie Hendrikse Fitgirl11

2. Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Hmm, ikzelf ben zó gewend aan het vele sporten (5 à 6 dagen in de week) dat het voor mij normaal is. Misschien dat anderen mij wel zo zouden kunnen omschrijven, omdat ik zeker mee dan gemiddeld sport en ook een beetje op mijn voeding let, maar ik denk dat ik voor een ‘échte fitgirl’ toch te veel van lekker en ongezond eten houd. En dan vooral chocolade!!”

Haha oké, nou vinden je absoluut een fitgirl! 82 punten.

3. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Ik doe gewoon de dingen waar ik mij goed bij voel. Heb ik vandaag tijd en zin om op mijn voeding te letten? Ja? Dan doe ik dat. Heb ik zin om mij ‘s avonds vol te vreten met chocolade of sushi te eten? Ja? Dan doe ik dat ook, haha!  Er zijn ook wel eens avonden dat ik eerst een wedstrijd heb gespeeld en dan onderweg een stop maak bij de McDonalds. Heerlijk af en toe! Hetzelfde geldt voor sporten. Als ik naast mijn vaste trainingen (7 keer op 4 dagen) zin heb om nog te gaan hardlopen of fitnessen, dan doe ik dat. Maar ik zit er niet mee als ik een dagje ‘extra’ over sla.”

Gewoon doen waar je zin in hebt. Couldn’t agree more. Vandaar: 85 punten!

4. Wat maakt jouw Instagramaccount uniek?
“Ik denk (en hoop) dat mijn gevarieerde levensstijl goed tot uiting komt op mijn account. De ene dag post ik wat foto’s van het sporten, de andere dag van de opnames van een commercial waarbij ik aanwezig was of van de tripjes die ik maak wanneer ik eens een weekendje vrij ben. Daarnaast krijg je een uniek kijkje in het leven van iemand die op het hoogste niveau handbal speelt en zie je zo de prestaties van het team.”

Dat tweede is inderdaad heel uniek, plus je foto’s zijn heel professioneel! 78 puntos.

5. Waar knap je echt heel hard op af?
“Onrechtvaardigheid en oneerlijkheid!! Ik heb zo een ontzettende hekel aan mensen die liegen. Wees gewoon eerlijk en probeer het niet mooier te maken voor jezelf dan het is, zeker niet ten nadele van iemand anders. Eerlijkheid duurt het langst zeggen ze ook wel…”

True that! Als ik het er mee oneens was zou ik het zeggen, want durf nou niet meer te liegen natuurlijk… 80 punten.

6. Hoe ziet jouw ideale date er uit?
“Dat ligt er aan… Omdat ik eigenlijk bijna nooit (’s avonds) thuis ben, vind ik het soms heerlijk om op de bank in mijn joggingbroek een filmpje te kijken met mijn vriend. Samen met een grote bak Ben & Jerry’s, met chocolade ijs, natuurlijk. Aan de andere kant kan ik ook genieten van een avondje in een goed restaurant en de avond dan afsluiten in het Holland Casino of een club.”

Sounds good. Hallo, zeg eens een keer wat waar ik commentaar op kan geven.. 😉 75 punten.

7. Wanneer heb je voor het laatst heel hard om jezelf gelachen?
“Ha, wanneer niet. Over het algemeen zorg ik ervoor dat anderen om mij kunnen lachen. Op het handbalveld zeggen ze altijd dat ik over de lijnen val, omdat ik zo enorm clumsy ben. Ik lig regelmatig op de grond te dweilen of val in de meest maffe houdingen, dat mensen soms schrikken en bang zijn dat er wat is. De meiden die mij goed kennen zijn het inmiddels al gewend en beginnen direct al te lachen als ik weer eens omval..”

Clumsy chicks zijn altijd schattig, 92 punten! 

Nathalie Hendrikse Fitgirl3

8. Hoe ziet jouw ideale zaterdag er uit?
“Op dit moment zou mijn ideale zaterdag eruit zien als ergens eind mei. Als ons team, hoop ik, eindelijk eens de schaal om het landskampioenschap mee naar huis mag nemen. Vol spanning voorbereiden op de belangrijke finale, vaak met live uitzending op de NOS erbij, en daarna een groot feest op de weg terug naar Amsterdam. Dus ehh.. iedereen die ons daarbij wil komen steunen en helpen, jullie zijn van harte welkom!”

Op alle zaterdagen in mei staat vanaf nu een dik kruis! 85 puntjes en heel veel succes!

9. Hoe ziet jouw ideale zomer er uit?
“Aangezien ik het hele jaar door al super actief ben, wil ik op een onbewoond eiland genieten van de zon en even hélemaal niets doen. Nu heb ik, samen met mijn vriend, een vakantie geboekt naar de Malediven aankomende zomer, dus ik denk dat dat wel goed komt. Alhoewel ik dan denk ik toch nog best actief bezig ga zijn, aangezien je daar zó gaaf kunt snorkelen! En natuurlijk super toffe foto’s schieten om al mijn volgers jaloers te maken..”

Wow, heel vet. Laat die foto’s maar komen! 82,5 punten

Nathalie Hendrikse Fitgirl12

10. Wat staat er bovenaan je bucketlist?
“Vertrekken naar het buitenland. Ik wil heel graag meer van de wereld zien en het zou ontzettend goed zijn voor mijn ontwikkeling om eens wat anders te zien dan Nederland, en dan niet alleen voor een vakantie. Een jaar rondreizen of ergens ander wonen lijkt mij ideaal. Wie weet kan ik nog wel een leuke handbalclub ergens vinden waarmee ik een studie in het buitenland kan combineren. We’ll see.”

Sowieso doen. Is het mooiste wat er is. 79,5 punten.

Nathalie Hendrikse

tags:
Total
13
Share