Fitgirl Friday: Melanie

CREDITS: PhotoSphere - Bjorn Hijink
Ladies

Hell yeah, it’ f*cking Fitgirl Friday! Dat wil zeggen: bijna weekend! Én een nieuwe leuke chick op Manify! Vandaag interviewen we Melanie Hormes!

Interview met Melanie

Hallo Melanie (in koor).
“Hallo!”

Dit is het moment dat je álles over jezelf verteld 😉
“Haha oké! Mijn naam is Melanie, ben 23 jaar, kom uit Gelderland en woon in een klein dorpje vlak aan de grens van Duitsland! Ik ben een heel ‘gewoon’ Achterhoekse ‘deerne’, zoals we dat hier noemen. Ik hou van eerlijk en openheid! Zeg zelf altijd wat ik denk, oei! En ik geniet van de kleine dingen, zo ben ik dolgelukkig als ik aan het shoppen ben! Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker bij een zorginstelling. In het kort: wij ondersteunen daar de begeleiding voor kinderen, jeugdigen en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis en/of psychische problematiek. Maar daarnaast ben ik ook werkzaam bij een sportschool als fitnessinstructrice. Hobby én werk ineen, beter kan niet!”

melani hormes fitgirl 1Zie je jezelf als een ‘Fitgirl’?
“Een aantal jaar geleden zat ik in het programma ‘Gelderlands New Top Model, bij de laatste paar modellen. Dit was voor mij een spannende periode en een grote motivatie om van sport en voeding een gewoonte te maken. Met vallen en opstaan hoor, omdat ik ook overtraind ben geraakt. Jup, de lat kan ook te hoog worden gelegd! Ik ben dagelijks met sport bezig, vooral tijdens het werk. Ik begeleid mensen naar een healthy lifystyle en dat is een heerlijke bezigheid! Grenzen verleggen van klanten en hun doelen te laten bereiken op zowel voeding en sport. Daarbij help ik jong en oud, het oudste lid is bijvoorbeeld 84 jaar! Er zijn ook klanten in onze sportschool die op podium gaan, heerlijk om te zien wat voor een vooruitgang er word geboekt. Vooral tijdens de personal trainingen! Ik ben af en toe wel streng, zoals mijn klanten zeggen, maar er moet gewoon gewerkt worden om je doelen te bereiken. Dus ja!”

Ben je van plan hard te groeien als fitgirl op instagram?
“Ehm… dat zou leuk zijn, maar dan ook puur om anderen te motiveren naar een healthy lifestyle. Want ik help anderen daar graag bij!”

Wat is je ideale manier om fit te blijven?
“Sporten (vooral krachttraining), zes keer per dag kleine porties gezonde voeding en af en toe een boswandeling maken. Maar in mijn ogen daarbij ook vooral te genieten van af en toe een feestje met wat drankjes! Of één keer in de week een ‘cheat day’! Vergeet niet te leven, zo denk ik altijd! En dat werkt voor mij prima.”

Voor welk ontbijt spring je uit bed?
“Havermout met appel en kaneel (of een banaan), maar ook bijvoorbeeld een omelet met groente!”

Wat staat er nog op je bucketlist voor dit jaar?
“Een figurant of actrice zijn in een film of soap, dat lijkt me geweldig! Maar ook parachute springen/diepzeeduiken, dat moet ook echt een keer gedaan zijn. Dan zou ik een grote angst overwinnen! Een salsawedstrijd meedoen, lekker iets nieuws. Of het aller vetste festival bezoeken in een ander land! Best veel dus, haha.”

Heb je nog mooie zomerplannen?
“Jup, zwemmen, in de zon liggen, veel festivals pakken! Leuke dingen doen met mijn lieve vrienden en familie, naar het buitenland op vakantie met m’n vent. Maar vooral heel hard genieten! Dat kan ik iedereen aanraden ;-)”

tags: ,
Total
0
Share