Fitgirl Friday: Celine Blomberg
Alle fitgirls krijgen dezelfde 20 vragen, waar ze er zelf 10 uit mogen kiezen om te beantwoorden. Elke vraag moet zo origineel mogelijk beantwoord worden. Elk antwoord krijgt een punt (1 – 100). Welke fitgirl zal aan het einde van het jaar het hoogst gescoord hebben?

Celine Blomberg is misschien wel het leukste trainmaatje dat je jezelf kan voorstellen. Ze is grappig, vrolijk, mooi én een beest in de sportschool.  Tenminste, dat denk je als je haar Instagram doorgaat. Vandaag staat ze in de spotlights van Fitgirl Friday en gaan we eens kijken of dit gevoel klopt!

Oh, en had ik al verteld dat ze ontzettend goed kan dansen?

Interview met Celine

Introduceer u:
“What’s up mannen van Manify! Ik ben Celine, woon in Utrecht maar ik ben meestal in Amsterdam. Vorig jaar ben ik afgestudeerd voor mijn Master Strategisch Product Ontwerpen aan de Technische Universiteit van Delft. Ik ben geboren in Nederland, maar daarnaast liggen mijn roots ook in China en Wales. Ik ben ondernemend, creatief, altijd positief en ik houd wel van grapjes!”

1. Zie je jezelf als echte fitgirl?
“Yes! Ik train sowieso 5x in de sportschool en ik dans 2x Dancehall en Afro in de week. Ik doe zo een deadlift van 10 reps met 100kg voor je, push ups met een klap of 8 pull ups. Daarnaast let ik op mijn voeding doordeweeks en is zaterdag altijd #cheatday.”

Absoluut een fitgirl dus. 81 punten.

2. Wat is jouw ideale manier om je zo fit mogelijk te voelen?
“Als ik met mannen meetrain en een flinke schep pre-workout op heb. Die trainen veel zwaarder en toch wel heel anders dan de meeste vrouwen, niet zeuren – tempo en doorgaan! Die instelling, daar houd ik van! Dan doe je oefeningen zwaarder en push je je grenzen. Dan voel ik mij superfit!”

Ik zei toch: beeeeeeest! 83 punten!

3. Waar knap je echt heel hard op af?
“Dit gebeurt dus echt best vaak op festivals: mannen die vanuit het niets zeggen dat je moet lachen. Dan heb je bij mij echt gelijk 10 minpunten. Helemaal als je dan met je handen je eigen mondhoeken omhoog duwt. Ja, echt! Ik begrijp gewoon niet waarom ze denken dat ik daar blij van word. Ik ben op festivals de hele tijd aan het dansen en heel blij, maar ik ga toch niet de hele dag met een gigantische big smile rondlopen? Dus mannen, stop daarmee!”

Genoteerd! 82 points.

4. Wat maakt jouw Instagramaccount uniek?
“Soms word ik op straat herkend en dan is het altijd ‘dat meisje van Instagram die traint met die dansfilmpjes’, haha. Ik wil met mijn filmpjes laten zien dat je niet bang moet zijn om iets nieuws te leren, zolang jij het maar naar je zin hebt! ‘Cant’s into cans & dreams into plans.’ Ik dans namelijk pas sinds oktober vorig jaar!”

We hebben ze allemaal gezien. Vier keer. 86 puntemannen.

celine_fitgirl5

5. Hoe ziet jouw ideale man er uit? (inside & outside)
“Mijn ideale man heeft humor, is ondernemend, traint 5x, heeft wel een grote mond en moet nooit bang zijn. Liefst bruin haar, Nederlands, en leuk om te zien. Bonuspunten als hij kan koken, Spaans kan en voor Ajax is. Ohja niet te oud – liever iets jonger en volwassen, want ik ga heel oud worden. Klinkt misschien veeleisend, maar ik heb hem ondertussen wel gevonden, haha!”

Hulde voor deze man. 83 punten.

6. Wat is het gekste dat je ooit gedaan hebt?
“Na mijn Bachelor aan de TU Delft had ik ineens een retourtje van 4 maanden Bangkok geboekt. Ik ben daar toen alleen heen gegaan en ben door Thailand, Singapore, Maleisië en Indonesië alleen gaan backpacken. Ik houd wel van avontuur.”

Dit is scoren, 87 punten.

7. Wat vind je het allermooiste aan een vrouw?
“Het allermooiste aan een vrouw vind ik als ze goed kan dansen, een eigen stijl heeft, positief en grappig is. Veel danseressen zijn zo, dus daarom volg ik die allemaal. Ik vind dat echt zooo dope!”

Jaaaaa dat heeft inderdaad wel wat ja 😉 82 punten.

8. Wat zou je doen als je één dag een man zou zijn?
“Ik heb bijna een jaar met 10 mannen gewoond (toen ik in Delft studeerde) en dan krijg je wel een beetje een idee hoe het is om een man te zijn. Eerlijk gezegd heb ik echt niet het idee dat ik iets mis, haha. Misschien kunnen jullie mij dat vertellen!”

De vorige fitgirl wilde ‘m een keer in een warme appeltaart steken. Misschien een idee? 76 punten.

9. Wat staat er bovenaan je bucketlist?
“Okay, ik weet niet hoe we deze geen afstrepen. Maar vroeger keek ik heel vaak MTV MADE. En daarin gingen ze altijd iemand klaarstomen voor een challenge. Mij lijkt het wel dope om een keer aan een dance battle / programma te doen. Ik dans pas sinds oktober, dus dit is wel een uitdaging! Ik weet niet hoe en waar dit zou kunnen, maar ik vind het wel tof klinken.”

Sowieso doen! 83 points.

10. Hoe ziet jouw ideale zomer er uit?
“Mijn ideale zomer bestaat uit veel festivals, lekker dansen, cocktails drinken, trainen en lekker eten. Daarom ga ik deze zomer o.a. naar Latin Village, Vunzige Deuntjes en Mexico!”

Klinkt als muziek in m’n oren. Enjoy! 85 point.

Lekker gescoord, Celine! Met 828 hebben je een ere plekje in ‘the fitgirls hall of fame’. Thanks voor je leuke antwoorden en als ik je op Vunzige Deuntjes zie dan zal ik niet te uitgebreid naar je lachen.ESSENTIALS