Fitgirl Friday: Antje Utgaard

Ladies

Vorige week maakten we met Julia Dürr al een uitstapje over de grens, maar deze week gaan we nóg wat verder: namelijk richting Los Angeles. The capital of good looking people! Maar er steekt er ééntje met kop en schouders bovenuit en dat is Antje Utgaard!

Haar naam doet een beetje Nederlands aan, maar heeft helaas geen roots in ons landje. Antje werd op 20 augustus 1994 geboren in een klein Amerikaans dorpje bij Wisconsin, waar zij en haar zussen al bekend stonden als de ‘Utgaard Chicks’. Ze besloot werk te maken van haar knappe bestaan en besloot model te worden, maar niet voordat ze haar studie Marketing en International Business had afgerond. Al snel werd ze gezien als ‘the next Kate Upton’, maar inmiddels is ‘Antje Utgaard’ zelf gewoon een begrip. Wij vonden het hoogtijd om deze prachtige fitgirl, want dat is ze zeker, eens te interviewen en uit te lichten op Fitgirl Friday!

Interview met Antje Utgaard

antjeutgaard1
Foto: @awesomeantjay | @harrylhgfx

Hi Antje, alles goed? Vertel ons alles over jezelf 😉
“Jazeker! Het gaat heel goed. Ondanks dat ik in eerste instantie wilde gaan voor een carrière als danseres, gaat het nu heel goed met mijn modellencarrière. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan touren met de ‘Radio City Rockettes’ en was ik goed op weg om een professioneel danseres te worden. Maar toen ik een lokale modellenwedstrijd won, wist ik dat ik veel liever model wilde worden. Met de hulp van een snel groeiend Instagramaccount wist ik dat dit mijn nieuwe missie werd. Ik ben naar LA verhuist en toen is het balletje gaan rollen…”

1. Wat was het moment dat je merkte dat je Instagram een vogelvlucht begon te maken?
“In oktober 2014 zat ik net op mijn opleiding en begon ik foto’s te plaatsen op Instagram. Dit werd direct goed opgepikt en sommigen gingen zelfs ‘viral’. Op een dag checkte ik m’n Instagram en was ik van 300 volgers, allemaal vrienden en familie, naar 1000 volgers gegaan door een selfie die ik had gemaakt. Deze groei is sindsdien niet meer gestopt..!”

antjeutgaard7

2. Waarom besloot je om hier op in te gaan zetten?
“Social media vond me en ik ben ermee doorgegaan om twee redenen: 1) ik genoot ervan en 2) ik realiseerde me dat het een perfecte kans was om me te gaan manifesteren in de entertainmentwereld. Ik heb altijd een sterke passie gehad voor deze industrie. Ik heb er altijd van gedroomd om danseres of actrice te worden, dus dit was de ideale kans om mijn dromen uit te kunnen laten komen.”

3. En dan komt er natuurlijk een eerste keer dat je op straat herkent wordt. Hoe voelde dat? En vind je het nog steeds leuk?
“Ik kan het begin hiervan zeker nog herinneren, maar of exact de eerste keer kan herinneren denk ik niet. Het voelde in ieder geval gek, maar tegelijkertijd ook awesome. En dat is nog steeds zo, maar soms gebeurt het zo vaak dat het wel beetje irritant kan zijn. Soms wil je gewoon ergens heen gaan en je daar niet druk over hoeven maken. Maar over het algemeen zijn er een stuk meer positieve, dan negatieve kanten aan herkent worden.”

4. Wat heeft voor jou het meest gezorgd voor een toename van je populariteit?
“Ik denk dat Snapchat me op school heel erg heeft geholpen. Er begonnen steeds meer artikelen over mij als een startend model te verschijnen en dat heeft me ook een flinke boost gegeven. Daarnaast heb ik ook samenwerkingen gedaan voor comedy sketches, welke ook zeker geholpen hebben.”

5. Je bent natuurlijk superfit, maar zie je jezelf ook als een fitgirl?
“Absoluut! I work my butt off, haha. De meeste dames vandaag de dag gaan voor de makkelijke weg en maken de stap naar plastische chirurgie, vooral waar ik woon. Ik denk niet dat daar per se iets mis mee is, ieder z’n ding, maar ik geloof dat hard werken en in jezelf blijven geloven het beste is voor jezelf en je lichaam.”

6. Hoe ziet jouw ideale vrije dag er uit?
“Ik vind het heerlijk om naar de bioscoop te gaan, maar hou natuurlijk ook van shoppen. Als ik maar lekker met vrienden kan hangen, vind ik het al snel goed!”

7. Oké en dan de vraag waar elke man op zit te wachten: Ben je nog single? En hoe ziet je ideale man er uit?
“Jup, ik ben single. Mijn ideale man is lang, knap, atletisch en heeft een mooie lach. En als hij kuiltjes in z’n wangen heeft is dat een bonus ;-)”

8. Wat vind je het mooiste aan een vrouw?
“Ik denk de lach en tanden van een vrouw zijn het mooiste wat ze kan bieden.”

9. En wat vind je het mooiste aan jezelf?
“Ik vind mijn ogen en mijn lach het mooiste, denk ik.”

10. Wanneer heb je voor het laatst heel hard om jezelf gelachen?
“Ik lach altijd om mezelf. Ik denk dat dat heel belangrijk is om te doen. Ook als anderen het niet grappig vinden, als ik zelf gelachen heb dan ben ik tevreden.”

https://www.instagram.com/p/BD9e-G8kWRi/

11. Je staat natuurlijk bekend om je looks, maar je bent ook heel grappig! Wat is het gekste dat je tot nu toe ooit gedaan hebt?
“Goeie vraag! Ik heb aardig wat maffe dingen gedaan, vooral sinds ik in Californië ben gaan wonen, 1,5 jaar geleden. Ik denk dat er elke dag wel een ander gek verhaal te vertellen is. Ik ben ontzettend spontaan geworden en op een dag pak ik gewoon mijn spullen en ga ik rondreizen…”

12. Nice! Kom je ons dan ook even opzoeken  ;-)?
“Absoluut, ik wil altijd al een keer naar Amsterdam!”

Gezellig! Thanks voor je tijd Antje en we zien je vanzelf verschijnen! X.

Antje Utgaard Fitgirl Friday2

https://www.instagram.com/p/BMhRpD4gXYU/

https://www.instagram.com/p/BHihsixg5Y0/


tags:
Total
18
Share