Fitgirl Friday: Anja Zeidler

Ladies

Hallo Deutschland, was gibt? Hallo Amerika, you wait! Je begrijpt het al… Vandaag hebben we een internationale Fitgirl! Zo’n eentje waarvan je denkt: ik wil er twee! Met gepaste trots presenteren wij je de altijd prachtige Anja Zeidler!

Interview met Anja Zeidler

Natuurlijk hebben we doorgaans Nederlandse fitgirls, maar deze beauty konden we niet laten gaan. Anja wordt dit jaar 22 en is geboren en getogen in Zwitserland!

Hey Anja, vertel ons even wat meer over jezelf.
“Ik ben echt het type meisje dat er altijd voor zorgt dat ik werk doe wat ik leuk vind. Ik zou nooit iets voor langere tijd kunnen doen dat me verveelt. Dus fitness werd mijn werk! Ik ben een soort van personal trainer, zo heb ik een online fitness programma dat vrouwen helpt met afvallen en spieren opbouwen. Maar ik train geen atleten hoor. Ik werk vooral met dames die eetstoornissen hebben gehad bijvoorbeeld. Ik heb er zelf ook last van gehad, dus ik weet precies wat deze meiden doormaken. Samen zorgen we dat de dames weer wat meer zelfvertrouwen kunnen opbouwen en een normale relatie met voedsel krijgen.”

Anja Zeidler Manify12Goed bezig! Je hebt ook aardig wat volgers op je Instagram. Beschouw je jezelf als ‘beroemd’ in Zwitserland?
“Nou, ik hou er niet van om mezelf zo te zien. Ik ben gewoon wie ik ben en dat zal ik altijd blijven, hoeveel mensen me ook kennen. Maar ja, in Zwitserland kent zo’n beetje iedereen me wel inmiddels. Ik steek, na mijn idee, met mijn kop boven het gras uit, omdat ik niet het standaard Zwitserse meisje ben. Ik ben veel meer ‘open-minded en crazy’ dan de gemiddelde mensen hier. Ik denk dat ik het wat verder heb geschopt omdat ik er geen – sorry – fuck om geef wat anderen van me denken.”

En wat maakt je zo gemotiveerd om maar te blijven bezig zijn met fitness? Zijn het de looks of echt voor je gezondheid?
“Ik ben door verschillende fases gegaan. Toen ik begon met fitness, deed ik het echt voor de looks. Ik ben model geweest en nadat ik vier maanden in Californië heb gewoond, moest ik echt wat kilo’s kwijt haha. Fitness hielp me daarbij, maar nu realiseer ik me dat fitness zo veel meer is dan alleen dat. De looks zijn een leuke bijkomstigheid.”

Allright! Wat is je favoriete work-out?
“Als je voor een goede bilpartij wilt gaan, zou ik sowieso Hip Thursts aanraden. Maar mijn persoonlijke favoriet is wel veranderlijk. Als ik te vaak hetzelfde blijf doen, raak ik verveelt. Nu ben ik echt fan van HIIT-workouts Het combineert kracht met cardio. Het zijn zware trainingen en bouwen niet direct heel veel spieren op, maar je verbrand meer en dat is wat ik momenteel ook wil bereiken.”

Je zei dat je ook model bent, wat vind je hier zo leuk aan?
“Klopt, toen ik 14 was begon ik daar al mee! Het is echt superleuk om te doen, maar doe het de laatste tijd niet echt veel meer. Er zijn een aantal dingen die ik minder vind aan de hele industrie. Maar wat ik het leuke eraan vind, is dat je steeds in verschillende rollen kan duiken. Het is altijd leuk om even te vergeten wie je bent en te zijn wie de klant wilt dat je bent.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
“Mijn billen. Volgende vraag, haha!”

Haha oké, heb je een vriend?
“Een vriend? Wat is dat? Een mueslireep?”

Oké, oké, we gaan door haha! Welke eigenschap van jezelf ben je trots op?
“Ik heb aardig wat zelfvertrouwen. Ik wou dat meer mensen wat positiever over zichzelf zouden denken. Ik ben ook vrij ‘cosmopolitan’, ik spreek vloeiend Zwitsers, Duits, Engels en Frans.”

En wat zijn je slechtste eigenschappen dan?
“Ik ben super rommelig! Als ik heb opgeruimd, ligt de kamer een dag later weer vol met kleding. En dan heb ik het nog niet gehad over mijn auto! Ik heb een Range Rover Evoque, maar mijn moeder noemt het een rijdende kledingkast!”

Wat zijn je hobbies, naast sporten?
“Reizen! Ik spendeer echt al mijn geld aan reizen. Mijn vader zegt dat ik moet sparen, maar ik leef liever vandaag i.p.v. morgen!”

En hoe spendeer je het liefst je zaterdagavond?
“Toen ik wat jonger was, feestte ik heel veel. En ondanks dat ik nog niet eens 23 ben, ben ik best wel klaar met clubs. Ik heb een fase gehad dat ik helemaal niet uitging, ik wilde liever genoeg slapen en fit zijn voor een workout op zondagochtend. Nu heb ik daar balans in gevonden. Ik sport nog steeds veel en leef gezond, maar ik ga vaker naar restaurants, bijvoorbeeld, en ja dan drink ik gewoon een paar glazen rode wijn!”

Wat vind je wel en juist niet aantrekkelijk bij een man?
“Moeilijke vraag! Ik weet nooit wat ik wil, zoals de meeste vrouwen. Als een kerel te ‘smooth’ is, vind ik het niks. Maar ook als hij een te erge eikel is, ben ik niet tevreden haha. Ik zou zeggen dat succes het meest aantrekkelijke is aan een man. Als hij zijn shit op een rijtje heeft en weet wat hij wilt. Onzekerheid is zeer onaantrekkelijk…”

Allright! Laatste vraag: Wat wil je graag bereiken in de nabije toekomst?
“Vragen over mijn toekomst maken me op een of andere manier een beetje angstig. Ik zei zojuist dat ik het aantrekkelijk vind als een man weet wat hij wilt, maar ik ben er zelf nog niet helemaal uit. Misschien omdat ik best wel wat bereikt hebt. De vraag is: what’s next? Ik hou er niet van om mezelf onder druk te zetten, dus ik ben gewoon dankbaar voor nu en geniet van elk moment!”

tags:
Total
7
Share