Fissler Bionic: het mes dat altijd scherp blijft

Als het goed is hebben jullie afgelopen donderdag allemaal de Manify Goulash gemaakt. En waar kwam je achter? Al je messen zijn eigenlijk niet meer wat het ooit was. Toen je ze kocht kon je er een tomaat op laten vallen en die viel meteen door midden. Nu ben je blij dat je mes door een komkommer heen komt!

Wat jij nodig hebt is een echt scherp mes dat altijd scherp blijft. Meet Fissler Bionic! Fissler is een bekend messenmerk dat altijd al kwaliteit levert, maar het merk heeft nu een nieuwe techniek ontwikkeld zodat het mes nooit meer bot wordt!

fissler bionic mes

Fissler Bionic: Gejat van Moeder Natuur

Als er iemand een goede uitvinder is dan is het Moedertje Natuur natuurlijk. Alle goede ideeën zijn dan ook van haar uitvindingen afgeleid. Fissler was het hier mee eens en ging eens rond kijken. Wat ze vonden? Bevertanden! De tanden van een bever zitten zo in elkaar dat ze met gemak hele bomen om krijgen. Na wat nader onderzoek blijkt dat de tanden van een bever bestaan uit een zacht materiaal, genaamd dentine, en een laag extreem hard glazuur. Deze combinatie slijt op verschillend niveau dat er op wonderbaarlijke wijze voor zorgt dat de tand altijd scherp blijft. Fissler heeft voor het mes dezelfde technologie gebruikt en verbeterd. Natuurlijk is het mes niet van bevertanden gemaakt, maar van hoogwaardig zogenaamd chroom-molybdeen-vanadium staal. 

Het is een enorm exclusief mes en daarom zit er ook een flink prijskaartje aan. Maar goed dan zit je wel voor ’t leven goed, qua messen. Haal je snijplank er maar bij en begin met snijden. Maak bijvoorbeeld eens courgette-kruidenkaassoep of deze Manify Mega Salade!