Neem je pak kreukvrij mee in deze fietstas voor mannen!

Het is belangrijk dat je goed gekleed op je werk komt en in sommige gevallen houdt dit in dat je een pak aan moet. Maar hoe ga jij je pak kreukvrij of droog op je fiets naar het werk krijgen? Two Wheel Gear lijkt hier de oplossing voor te hebben met een echte office essential voor de Nederlandse man. De Classic 2.0 Garment Pannier is een fietstas voor alles wat je ook maar nodig hebt tijdens een werkdag én houdt je pak kreukvrij.

Fietstas voor mannen

Zo biedt de fietstas ruimte aan een pak, nette schoenen, eventuele douchespullen en andere kantoorbenodigdheden waardoor je netjes voor de dag kunt komen. Relaxed, voor als je van te voren nog even wilt sporten bijvoorbeeld. Met de ingebouwde 17″ laptop sleeve is een extra laptoptas dus overbodig. De fietstas is makkelijk in gebruik en past op bijna elke fiets met een bagagedrager. Wanneer je op bestemming arriveert is de tas eenvoudig los te koppelen en draag je hem als een grote laptoptas. Ondanks dat de inhoud van de tas waterproof is, krijg je er nog een extra hoes bij, zodat ook de tas zelf ook volledig droog blijft tijdens het fietsen. Of er ook een hoes is om de hoes droog te houden, is onbekend.

Deze mannelijke fietstas is vanaf €166,- te verkrijgen in de webshop van Two Wheel Gear. Er zijn drie varianten, variërend in kleur en materiaal.



ESSENTIALS