Fender in-ear headphones

Gear

Audiofielen opgelet. We presenteren de Fender in-ear headphones. Na gitaren, versterkers en alles wat er bij hoort komt het gitaarmerk Fender, wat in 1946 haar eerste gitaar verkocht, met in-ear monitors. Op zich niet zo’n hele vreemde eend in de bijt of zwart schaap in een hei, want het blijft een assortiment dat muzikanten de beste audio-ervaring dient op te leveren. Goed, back to the headphones..

Fender in-ear headphones

Doordat Fender heeft gekozen voor een samenwerking met Aurisonics, weet je zeker dat je professionele kwaliteit in huis haalt. Bijzonder aan de oordoppen is dat ze zijn gemaakt aan de hand van de ‘Digital Hybrid Technology’, waarbij duizenden oren zijn gescand om zo tot de ideale pasvorm te komen. Ze noemen het zelf vergelijkbaar met het comfort van je kussen. Lijkt me enigszins sterk, maar goed, there’s only one way to find out!

In principe is een in-ear monitor bedoeld voor muzikanten, als geluidsisolerende oortelefoons waarmee een podiumartiest een strikt persoonlijke monitormix kan horen. Maar deze in-ear monitors van Fender kunnen ook gebruikt worden voor je smartphone voor een unieke, kraakheldere sound. Het frequentiebereik is afgestemd op de specifieke audiobehoeften van profs, muzikanten en echte audiofielen. De meeslepende sound die de in-ear headphones opleveren + het design is wat ons betreft winning!

Fender heeft vijf verschillende in in-ear monitors op de markt gebracht. Verschil zit hem niet alleen in de kleur maar ook in de features. Keuzes – keuzes.

 

 

 

 

Total
0
Share