Tijd voor een nieuwe Winterjas!

CREDITS: McGregor

De nazomer heeft lang aangehouden, maar nu is het dan toch écht tijd voor een dikke winterjas. Wat voor jas heb je nodig voor komende winter? Let vooral op de accenten. Zo zijn de pilot-kragen een dingetje. Wil je iets anders dan donkerblauw, zwart of leger groen? Kies dan voor een camel- of crèmekleur en je bent het heertje hoor.

Bomberjack

Bomber jacks zullen nog steeds het straatbeeld bepalen. Hoewel de classic bombers het nog steeds goed doen, zien we dat de trendsetters deze winter een stapje verder gaan. Een bomber in een andere kleur of gemaakt van een andere materiaal zijn top, het liefst met de eerder genoemde pilotenkraag.

Klassiek met detail

De bomber is natuurlijk niet het enige wat je deze winter kunt dragen. Ben je, net als ik, niet zo lang en heb je een bourgondische uitstraling? Dan kom je beter weg met een langere jas. Zorg dan wel dat de jas iets bijzonders heeft. Houtje-touwtje, en mooi ceintuur of opvallende contrasterende details

Quilted

Een jas met een quilted voering geeft een Britse, luxe jachtuitstraling aan je outfit. Koop hem in traditioneel olijfgroen of ga voor een modernere variant. Een wat ruigere uitstraling krijg je met een lederen quilted jack. Het traditionele verandert direct een motorrijders uiterlijk, wat prima kan natuurlijk!

Tijdloze Parka

Die gure wind of een flinke bui, een capuchon op je jas kan zo zijn voordelen hebben! Niet zo’n slecht weer? Dan geeft diezelfde capuchon een toffe nonchalante look aan je parka. Hoewel een mantel mooier chiquer is, zijn er zeker parka’s die je over je pak kunt dragen. Zo is je parka een jas die je zowel zakelijk als in je vrije tijd kunt dragen.

Total
0
Share