Deze feestdagen ben jij Mr. Velvet

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent, de laatste jaren vooral, doodgegooid worden met kersttruien. Super chill natuurlijk, maar héél stijlvol is het niet. Pak dit jaar eens flink uit en laat je van je beste kant zien. Geen idee hoe? Met deze look kom je het beste voor de (feest)dag!

Stijlvol de feestdagen door als Mr. Velvet

Vorig jaar rondom de feestdagen liet het stofje al van zich zien. Stijlvol, zacht én ook nog eens classy. We hebben het over velvet! Velvet is de Engelse benaming voor fluweel en het is terug van weggeweest. Door zijn samenstelling met nylon is velvet ongekend sterk en zeer makkelijk in onderhoud. Exactly what we need.

Leuk weetje (van Wikipedia getrokken, dus dan is het waar): in de 17e eeuw droegen vooral rijke mensen, die aan de grachten van de grote steden woonden, fluweel. Gelukkig is het er nu voor iedereen!

Maak maar alvast een plekje vrij in je kast, want dit wil je hebben. Voor de gentlemen onder ons is er namelijk de velvet blazer. Deze killer blazer maakt jouw feestlook instant gekleed. In luxe bordeaux rood, fashionable groen, magisch blauw en veelzijdig zwart. Vooral deze kleuren zijn onze favoriet. Combineer ‘m met een coltrui of scoor extra punten en draag ‘m met een overhemd. Een velvet jacket is veel makkelijker te combineren dan je denkt.

Get inspired…

Ga jij als Mr. Velvet de feestdagen door? We dare you!

Gastschrijfster: Janneke Grolleman

Total
1
Share