Kazmok: stijlvolle luxe tassen van transportbanden

Als je in de spits in de trein zit rondom Amsterdam Zuid, dan valt je één ding op: overal mannen met donkerblauwe pakken, cognac kleurige schoenen en zwarte saaie laptoptassen. Maar niet alleen daar, eigenlijk overal in Nederland is dit de overheersende toon. Daarom worden wij zo blij van merken als Kazmok!

Kazmok

Als je als Nederlands merk luxe tassen maakt van oude transportbanden en ze zien er zó stijlvol uit, dan heb je onze aandacht. Kazmok, het geesteskind van Dinand Stufkens, geeft o.a. oude transportbanden van vliegvelden een tweede leven. En wat voor leven! Aan de hand van stijlvolle zakenmannen en -vrouwen richting hun werk!

Kazmok bags1

Expect the unexpected

Maar ook canvas van militaire tenten wordt verwerkt in de tassen van het ‘ambachtelijke’ merk. Alle tassen worden namelijk in Nederland met de hand gemaakt. En dat zie je! Wat je niet ziet is het ruwe materiaal waar de tassen van zijn gemaakt. Want ze zijn zo zorgvuldig vervaardigd, dat het één al luxe uitstraalt. En dat is wat je wilt van een zakelijke tas.

Of je jezelf nou ‘The Director’, ‘The Associate’ of ‘The Counselor’ voelt, Kazmok heeft een tasje voor je klaar staan. Kun je jezelf niet associeren met een van de bovenstaande, dan trek je toch lekker een biertje open? De rest van je voorraad kun je bewaren in Kazmok’s ‘Beer Carrier’!

Kazmok bags7Kazmok bags6 Kazmok bags4

Total
0
Share